Propunerea indecentă primită de o badantă de la pensionarul pe care îl îngrijea: „Dacă faci dragoste cu mine, te..”

Propunerea indecentă primită de o badantă de la pensionarul pe care îl îngrijea: Dacă faci dragoste cu mine, te..
Sursă Foto - Pixabay
Publicat: 13/12/2022, 09:23
Actualizat: 13/12/2022, 09:25

O femeie din Italia care lucra ca îngrijitoare și-a dat în judecată angajatorul, un pensionar din Tolentino, după ce i-a făcut propuneri indecente mai multe ori. Bătrânul i-a sugerat badantei să facă dragoste cu el, iar la un moment dat a încercat chiar să o și sărute.

„Dacă faci dragoste cu mine, te umplu de aur”, și „Încă sunt în stare să fac totul”, i-ar fi spus bătrânul.

Femeia a apelat la ajutorul unor avocați și l-a dat în judecată.

Badanta locuiește în același bloc cu cel pe care îl îngrijea, ea a fost angajată cu ani în urmă de el și de soția sa care între timp a decedat.

După ce a rămas singur, bătrânul și-ar fi schimbat total cerințele față de femeie, în cele din urmă, badanta a fost nevoită să demisioneze.

„A venit la noi răvășită”, au spus cele două avocate care se ocupă de caz.

„Nu mai poate dormi noaptea, îi este frică să nu se întâlnească cu el pe scări, ea și acuzatul locuiesc în același bloc”.

Potrivit badantei, cât a fost în viață soția pensionarului totul a decurs normal, ea își făcea treaba pentru care fusese angajată, iar ei se purtau cu decență și respect față de ea.

„Încă sunt în stare”

După ce bătrâna a decedat, în urma unor probleme de sănătate, situația s-a schimbat complet, dar ea a acceptat să lucreze în continuare pentru bătrân, deși nu mai avea un contract de muncă în regulă.

Orarul i se schimbase și lucra doar câteva ore pe zi, ca ajutor la treburile casnice.

În luna octombrie a acestui an pensionarul a început însă să aibă comportamente nu tocmai pe placul badantei.

El a început să o atingă, a încercat chiar să o sărute, spunându-i: „Dacă faci dragoste cu mine, te umplu de aur”, asigurând-o apoi că „încă sunt în stare să fac totul”.

Șocată, femeia a reușit să se elibereze și a încercat să uite momentul, crezând că nu se va mai repeta, având în vedere vârsta respectabilă a bătrânului.

Din nefericire s-a întâmplat din nou, de această bătrânul a îmbrățișat-o în timp ce era în bucătărie, frecându-se de ea și spunându-i că dacă nu face dragoste cu el o dă afară.

În cele din urmă badanta a decis de una singură să plece de la locul de muncă și să se prezinte la direct carabinieri, unde a depus o plângere relatând avansurile făcute asupra sa de vârstnicul pentru care a lucrat.

„Ceea ce i s-a întâmplat ei, s-ar putea întâmpla și altor îngrijitoare, de aceea este bine ca astfel de episoade să fie denunțate”, au concluzionat avocatele Lolita Felicetti și Giulia Falaschini, potrivit Roitalianul.com.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase