Răsturnare de situație după turul I. La cine merg voturile lui Mircea Diaconu: „Mai am un singur lucru de zis…”

Răsturnare de situație după turul I. La cine merg voturile lui Mircea Diaconu: „Mai am un singur lucru de zis...
Publicat: 11/11/2019, 10:32

Mircea Diaconu susține însă că în turul doi nu va susține „pe nimeni”.

„Mai am un singur lucru de zis, pentru că plouă, deși ar trebui să ne bucurăm noi de-aici pentru că așa se spune la nuntă când plouă înseamnă belșug, e o bucurie. Un singur lucru mai am de zis: Și mâine e o zi. Așa cum spunea Scarlett O”Hara și v-aș ruga tare mult, cine știe cine a fost această… femeie, doamnă, să-i spună și domnului Iohannis. Noapte bună tuturor, pe mâine!”, a declarat actorul Mircea Diaconu, potrivit digi24.ro.

Jurnalist: Domnule Diaconu, pe cine veți susține în turul II?

„Pe nimeni. Ca și cum aș jigni pe cineva. Când zici nimeni, e un gol. Pentru că e nimeni, deci, în varianta care se prefigurează, mă tem că e nimeni. În turul II”, a declarat Diaconu.

Înainte de turul I, Mircea Diaconu a afirmat, în emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, că președintele Klaus Iohannis încalcă în mod flagrant atribuțiile când vorbește despre cum va arăta viitorul Guvern, deoarece acest lucru este stabilit de către Parlament, nu de Președinție.

Prezidențiabilul Mircea Diaconu a afirmat la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, că moțiunea de cenzură (care a și trecut) trebuia tratată rece, aproape tehnic, de către președintele Klaus Iohannis, iar faptul că șeful statului s-a implicat în acest demers reprezintă un abuz, fiind peste atribuțiile sale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase