Reacția Antenei 3 după replica dură dată în urma emisiunii în care Mihai Gâdea l-a pus pe Julio Iglesias jr. să spună „Jos Băsescu!”

Reacția Antenei 3 după replica dură dată în urma emisiunii în care  Mihai Gâdea l-a pus pe Julio Iglesias jr. să spună „Jos Băsescu!
Publicat: 17/05/2015, 14:28

După ce Julio Iglesias a reacționat dur, apreciind ca „regretabil și incalificabil” gestul lui Mihai Gâdea de a-l pune pe Julio Iglesias Jr. să spună în română „Jos Băsescu”, emisiunea cu pricina a fost ștearsă de pe siteul Antena 3, potrivit reportervirtual.ro. De asemenea, nu mai apare nicio referire la prezența fiului marelui cântăreț latino în emisiunea „Sinteza zilei”

Julio Iglesias Jr, fiul celebrului cântăreț spaniol Julio Iglesias, a căzut într-o „capcană” întinsă de prezentatorul Antena 3 Mihai Gâdea. Aflat în România de câteva zile, artistul a fost invitat și în platoul emisiunii „Sinteza Zilei”.

Interviul a decurs normal până spre final, când Gâdea i-a propus cântărețului să îl învețe „ceva în limba română”. Iglesias Jr. a acceptat cu zâmbetul pe buze, așa că a fost pus să repete, după moderator următoarele propoziții: „Antena 3 e aici”, „Jos Băsescu!” și „Veniți la mine la concert”.

Lozinca împotriva fostului președinte al României, Traian Băsescu, a provocat însă un val de reacții în mediul online, astfel că la scurt timp, pe pagina oficială de Facebook a lui Julio Iglesias, a apărut și un mesaj clarificator, publicat de echipa de management a artistului.

Julio Iglesias Junior nu a spus Jos Băsescu! în cunoștință de cauză. Când Mihai Gâdea i-a cerut să spună Jos Băsescu!, în ultimele secunde ale emisiunii, artistul a crezut că este vorba de o formulă de rămas bun, în limba română, pentru telespectatori„, se precizează în respectivul mesaj.

Julio Iglesias nu cunoaște limba română, nu este familiarizat deloc cu numele românești și, când a repetat după Mihai Gâdea, cu bună credință, Jos Băsescu!, nu s-a gândit nicio clipă că este vorba de un slogan politic. Fiind ultimele clipe ale emisiunii, Julio Iglesias a crezut că este vorba de câteva cuvinte de rămas bun, în limba românp, pe care prezentatorul îl ruga să le repete după el, pentru telespectatori. Julio Iglesias nu este la curent cu politica din România, nu cunoaște politicienii români și, neștiind deloc limba română, nici măcar nu și-a dat seama că propoziția Jos Băsescu! includea numele unei persoane. Artistul a fost indus în eroare în mod voit de către prezentatorul emisiunii, Mihai Gâdea, într-un mod absolut regretabil și incalificabil. Artistul nu și-ar permite niciodată să vină la televiziune să spună, în cunoștință de cauză, Jos politicianul X! sau Jos politicianul Y!. Julio Iglesias a venit în România și a acceptat invitația de a participa la emisiune pentru a vorbi exclusiv de concertele pe care le va oferi în România alături de tatăl său, Julio Iglesias. Este absolut regretabil gestul Antenei 3, de care ne delimităm total pe această cale„, au conchis reprezentanții artistului.

Julio Iglesias și fiul lui, Julio Iglesias Jr., vor susține un concert la Cluj, pe 22 mai, și unul la București, pe 2 iulie.

ŞOC! O mare sportivă a României, înfometată şi abuzată în secret: "Mi-a pus mâna pe...
Cam nefiresc! Ce cadou ciudat le-a dat Alina Sorescu fiicelor ei, de Moș Nicolae
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
Dieta împotriva inflamației. Alimentele care luptă cu îmbătrânirea, durerea și bolile cronice
Ion Țiriac, ce lovitură! Și-a vândut una dintre cele mai sclipitoare și scumpe afaceri
O pandemie ascunsă? Boala care ucide mult mai mulţi oameni decât se credea
O bancă din ROMÂNIA vinde un SUV BOMBĂ. Are dotări și un LOOK incredibile
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
Mărturia primului român infectat cu tulpina Omicron: vecinii nu-l lasă să deschidă fereastra
Cam nefiresc! Ce cadou ciudat le-a dat Alina Sorescu fiicelor ei, de Moș Nicolae
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
BEAT și cu ITP-ul EXPIRAT, depistat de POLIȚIȘTII constănțeni, pe bulevardul I.C. Brătianu
TOP 3: Cele mai bune filme de comedie din istorie
Vestea ȘOC a momentului în România: A murit... Un sfârșit cumplit
Noi restricții din 10 decembrie. E obligatoriu până pe 8 ianuarie. Decizie de ultimă oră
Infidela Mihaela Rădulescu a fost prinsă în pat cu dansatorul Laurențiu. Ce va face Felix...
O poveste fabuloasă de succes. Cum a ajuns un IT-ist din Cluj să facă 100...
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...