Reacția Antenei 3 după replica dură dată în urma emisiunii în care Mihai Gâdea l-a pus pe Julio Iglesias jr. să spună „Jos Băsescu!”

Reacția Antenei 3 după replica dură dată în urma emisiunii în care  Mihai Gâdea l-a pus pe Julio Iglesias jr. să spună „Jos Băsescu!
Publicat: 17/05/2015, 14:28

După ce Julio Iglesias a reacționat dur, apreciind ca „regretabil și incalificabil” gestul lui Mihai Gâdea de a-l pune pe Julio Iglesias Jr. să spună în română „Jos Băsescu”, emisiunea cu pricina a fost ștearsă de pe siteul Antena 3, potrivit reportervirtual.ro. De asemenea, nu mai apare nicio referire la prezența fiului marelui cântăreț latino în emisiunea „Sinteza zilei”

Julio Iglesias Jr, fiul celebrului cântăreț spaniol Julio Iglesias, a căzut într-o „capcană” întinsă de prezentatorul Antena 3 Mihai Gâdea. Aflat în România de câteva zile, artistul a fost invitat și în platoul emisiunii „Sinteza Zilei”.

Interviul a decurs normal până spre final, când Gâdea i-a propus cântărețului să îl învețe „ceva în limba română”. Iglesias Jr. a acceptat cu zâmbetul pe buze, așa că a fost pus să repete, după moderator următoarele propoziții: „Antena 3 e aici”, „Jos Băsescu!” și „Veniți la mine la concert”.

Lozinca împotriva fostului președinte al României, Traian Băsescu, a provocat însă un val de reacții în mediul online, astfel că la scurt timp, pe pagina oficială de Facebook a lui Julio Iglesias, a apărut și un mesaj clarificator, publicat de echipa de management a artistului.

Julio Iglesias Junior nu a spus Jos Băsescu! în cunoștință de cauză. Când Mihai Gâdea i-a cerut să spună Jos Băsescu!, în ultimele secunde ale emisiunii, artistul a crezut că este vorba de o formulă de rămas bun, în limba română, pentru telespectatori„, se precizează în respectivul mesaj.

Julio Iglesias nu cunoaște limba română, nu este familiarizat deloc cu numele românești și, când a repetat după Mihai Gâdea, cu bună credință, Jos Băsescu!, nu s-a gândit nicio clipă că este vorba de un slogan politic. Fiind ultimele clipe ale emisiunii, Julio Iglesias a crezut că este vorba de câteva cuvinte de rămas bun, în limba românp, pe care prezentatorul îl ruga să le repete după el, pentru telespectatori. Julio Iglesias nu este la curent cu politica din România, nu cunoaște politicienii români și, neștiind deloc limba română, nici măcar nu și-a dat seama că propoziția Jos Băsescu! includea numele unei persoane. Artistul a fost indus în eroare în mod voit de către prezentatorul emisiunii, Mihai Gâdea, într-un mod absolut regretabil și incalificabil. Artistul nu și-ar permite niciodată să vină la televiziune să spună, în cunoștință de cauză, Jos politicianul X! sau Jos politicianul Y!. Julio Iglesias a venit în România și a acceptat invitația de a participa la emisiune pentru a vorbi exclusiv de concertele pe care le va oferi în România alături de tatăl său, Julio Iglesias. Este absolut regretabil gestul Antenei 3, de care ne delimităm total pe această cale„, au conchis reprezentanții artistului.

Julio Iglesias și fiul lui, Julio Iglesias Jr., vor susține un concert la Cluj, pe 22 mai, și unul la București, pe 2 iulie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Cursul valutar anunțat de BNR pentru ziua de joi, 28 martie 2024: Care este evoluția...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
Spania: explozia nunţilor în rândul celor de peste 60 de ani
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
A devenit COMPLET INTERZIS în România. Iohannis a semnat. Noua lege se aplică tuturor
Ramona Olaru, fără chiloți în public. Dialog bizar cu Alina Pușcaș
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Ce se întâmplă în Rusia după masacrul de la sala de concerte din Moscova. Bilanțul...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
A fost găsită prima așezare Homo sapiens de după părăsirea Africii