Reacția Antenei 3 după replica dură dată în urma emisiunii în care Mihai Gâdea l-a pus pe Julio Iglesias jr. să spună „Jos Băsescu!”

Reacția Antenei 3 după replica dură dată în urma emisiunii în care  Mihai Gâdea l-a pus pe Julio Iglesias jr. să spună „Jos Băsescu!
Publicat: 17/05/2015, 14:28

După ce Julio Iglesias a reacționat dur, apreciind ca „regretabil și incalificabil” gestul lui Mihai Gâdea de a-l pune pe Julio Iglesias Jr. să spună în română „Jos Băsescu”, emisiunea cu pricina a fost ștearsă de pe siteul Antena 3, potrivit reportervirtual.ro. De asemenea, nu mai apare nicio referire la prezența fiului marelui cântăreț latino în emisiunea „Sinteza zilei”

Julio Iglesias Jr, fiul celebrului cântăreț spaniol Julio Iglesias, a căzut într-o „capcană” întinsă de prezentatorul Antena 3 Mihai Gâdea. Aflat în România de câteva zile, artistul a fost invitat și în platoul emisiunii „Sinteza Zilei”.

Interviul a decurs normal până spre final, când Gâdea i-a propus cântărețului să îl învețe „ceva în limba română”. Iglesias Jr. a acceptat cu zâmbetul pe buze, așa că a fost pus să repete, după moderator următoarele propoziții: „Antena 3 e aici”, „Jos Băsescu!” și „Veniți la mine la concert”.

Lozinca împotriva fostului președinte al României, Traian Băsescu, a provocat însă un val de reacții în mediul online, astfel că la scurt timp, pe pagina oficială de Facebook a lui Julio Iglesias, a apărut și un mesaj clarificator, publicat de echipa de management a artistului.

Julio Iglesias Junior nu a spus Jos Băsescu! în cunoștință de cauză. Când Mihai Gâdea i-a cerut să spună Jos Băsescu!, în ultimele secunde ale emisiunii, artistul a crezut că este vorba de o formulă de rămas bun, în limba română, pentru telespectatori„, se precizează în respectivul mesaj.

Julio Iglesias nu cunoaște limba română, nu este familiarizat deloc cu numele românești și, când a repetat după Mihai Gâdea, cu bună credință, Jos Băsescu!, nu s-a gândit nicio clipă că este vorba de un slogan politic. Fiind ultimele clipe ale emisiunii, Julio Iglesias a crezut că este vorba de câteva cuvinte de rămas bun, în limba românp, pe care prezentatorul îl ruga să le repete după el, pentru telespectatori. Julio Iglesias nu este la curent cu politica din România, nu cunoaște politicienii români și, neștiind deloc limba română, nici măcar nu și-a dat seama că propoziția Jos Băsescu! includea numele unei persoane. Artistul a fost indus în eroare în mod voit de către prezentatorul emisiunii, Mihai Gâdea, într-un mod absolut regretabil și incalificabil. Artistul nu și-ar permite niciodată să vină la televiziune să spună, în cunoștință de cauză, Jos politicianul X! sau Jos politicianul Y!. Julio Iglesias a venit în România și a acceptat invitația de a participa la emisiune pentru a vorbi exclusiv de concertele pe care le va oferi în România alături de tatăl său, Julio Iglesias. Este absolut regretabil gestul Antenei 3, de care ne delimităm total pe această cale„, au conchis reprezentanții artistului.

Julio Iglesias și fiul lui, Julio Iglesias Jr., vor susține un concert la Cluj, pe 22 mai, și unul la București, pe 2 iulie.

Tentativă de suicid. Marea campioană a ţării a înghiţit un pumn de pastile. A fost...
Ce a strigat Ionuţ Cercel în cimitir. Au izbucnit în plâns cu toţii...
FOTO. Antonia, selfie-uri interzise cardiacilor, într-un costum de baie prea mic pentru formele ei generoase!...
Semnele care apar pe piele când ai o boală de inimă. Cum se modifică unghiile
Ce avere a avut Petrică Cercel, de fapt, și cui rămâne moștenire
Ce gest a făcut Gică Hagi la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc! `Merită toată...
Floarea CADAVRU, una dintre cele mai rare din lume. De unde îi vine numele și...
A căzut mitul celor 10.000 de paşi pe care trebuie să-i facem pe zi, pentru...
O nouă metodă de înșelăciune face ravagii printre șoferi. Pagube de zeci de mii de...
BANCUL ZILEI – O blondă bine, acostată de câțiva șmecherași
Primul județ în care certificatul de vaccinare devine obligatoriu. Încă un județ a intrat în...
Ce a strigat Ionuţ Cercel în cimitir. Au izbucnit în plâns cu toţii...
Virilitatea lui a INTRAT în istorie. Ce a făcut cu cele 70 de soţii a...
Adio, centrale de apartament! Cu ce vor fi înlocuite, facturile vin mult reduse
Care este vârsta la care devenim adulți, de fapt. 18 ani este total greșit, descoperirea...
O femeie a văzut o „pasăre fericită” într-un copac. S-a apropiat și a încremenit FOTO
Vestea ȘOC a momentului despre Florin Salam, la câteva zile după moartea lui Petrică Cercel
Doliu uriaș. A murit un fost președinte. Televiziunea națională a făcut anunțul
E DEZVĂLUIREA MOMENTULUI. Un politician important din PNL s-a înrudit cu un interlop feroce. Petrecere...
EXCLUSIV. E război total pe piaţa de energie. De ce avem de fapt facturi prea...
Povestea unei tinere din România care a construit o afacere de milioane şi îşi vinde...