Reacția „generației N-AM” la insultele lui Sorin Ovidiu Vântu

Reacția generației N-AM la insultele lui Sorin Ovidiu Vântu
Publicat: 14/12/2014, 13:25
Actualizat: 01/07/2015, 13:14

Afirmațiile și filmulețele publicate în ultima perioadă pe Facebook de Sorin Ovidiu Vântu au dat naștere unui val de reacții acide. Recent, pe rețeaua de socializare a fost creată o pagină cu titlul „Pe aripile vântului„, unde oamenii sunt încurajați să trimită fotografii de tip selfie adresate fostului om de afaceri, însoțite de hashtagul #PentruVântu.

Campania vine ca răspuns la declarațiile recente ale lui Sorin Ovidiu Vântu referitoare la „generația Facebook”, pe care a etichetat-o drept „Generația N-AM!”.

„Sunteți niște proști, fraieri în toată puterea cuvântului”, a afirmat Vântu. „Noi suntem un aspirator de resurse, tot ceea ce produceți voi, luăm noi. Indiferent cine vine la putere, avem relații și colo, și colo, oricum facem bani. Voi ce faceți? Generația n-am! Nu aveți absolut nimic. Nu aveți casă, nu aveți mașină. Bă, nici curve nu aveți!”, a adăugat el.

Drept urmare, membrii grupului UTOPIA, fondatorii Paginii „Pe aripile vântului”, au decis să-i demonstreze fostului om de afaceri că, de fapt, „are”: „Aceasta pagină a fost făcută de oamenii anti-SOV pentru a arăta că generația N-AM, de fapt, are”, au explicat ei pe rețeaua de socializare. „Însă nu are motive să nu-și exprime disprețul față de oamenii ca Sorin Ovidiu Vântu. Astfel ne vom manifesta în două moduri: 1. Postăm selfies în care ne exprimam părerea despre Vântu printr-un gest. Probabil un deget ridicat. (…) 2. Facem donații la Crucea Roșie sau Fundația Principesa Margareta a României, care derulează proiecte pentru copii și bătrâni”.

FOTO: Facebook//Pe aripile vântului

În scurt timp, pagina „Pe aripile vântului” s-a umplut de fotografii trimise de oameni din toată țara. În plus, pe 12 decembrie, grupul UTOPIA anunța că, alături de generația N-AM, a reușit să strângă aproape 1.000 de euro, bani ce au fost donați către Crucea Roșie, Fundația Principesa Margareta a României și alte organizații non-profit.

Între timp, Sorin Ovidiu Vântu continuă să publice pe pagina personală de Facebook diverse mesaje adresate în special celor care l-au criticat în ultima perioadă.

„V-am citit toate mesajele pe care le-ați postat în săptămâna care a trecut de la ultimul videoclip și materialul pe care l-am postat pe blog. Concluzia mea este următoarea: sunteți trei categorii de proști”, a spus el într-un filmuleț postat vineri.

„Prima categorie: prostul agresiv. Voi mă insultați fizic și îmi doriți să mor de cancer. Fizic m-am acomodat cu ideea, iar de cancer nu voi muri când vreți voi (…). A doua categorie este prostul moralist. Prostul moralist este următorul tip de individ: merge în deșert, de două zile nu are apă, este pe punctul să moară de sete, eu apar și-i întind o cană cu apă, iar el mă întreabă de cazier. (…) A treia categorie de proști este prostul cumsecade. Ăla care spune «matale ai dreptate în felul matele, dar cum să punem iar un dictator în frunte? (…) Și-am mai găsit o categorie de proști (…), care e majoritară: extrem de inteligenți, articulați dar care n-au capacitatea să vadă întregul”, adaugă acesta în cele din urmă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
ADIO, maestre! A murit Căpitanul din Titanic și Regele din Stăpânul Inelelor
Noroc fără precedent! Ce s-a întâmplat o femeie care câștigat 1 milion de dolari la...
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Carmen Tănase, la un pas de a rămâne paralizată. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cum a schimbat Charles Darwin înțelegerea evoluției pe Pământ