Reacția lui Mircea Badea, după ce Alexandru Cumpănașu a anunțat că va intra în cursa prezidențială: „Care-i problema? Stiți de unde va lua voturi, dacă strânge semnăturile?”

Reacția lui Mircea Badea, după ce Alexandru Cumpănașu a anunțat că va intra în cursa prezidențială: „Care-i problema? Stiți de unde va lua voturi, dacă strânge semnăturile?
Publicat: 30/08/2019, 17:24

„Cumpănașu are un ONG. La un moment dat, a luat niște fonduri europene, de vreun milion de euro, ca să vâre integritate în Ministerul de Interne. Și a și vârât, adică a avut un program european. Mă gândeam așa…Ca ONG-ist bine finanțat de la Europa, în mod evident, nu a reușit să bage cine știe ce integritate în Ministerul de Interne, dar ca președinte spune că în doi ani rade clanurile. Dacă din interiorul Ministerului de Interne nu a reușit la Ministerul de Interne… ca președinte… auziți ce face.(…) Este clar că va candida, dar să vedem dacă va strânge semnăturile pentru că este un lucru complicat. Trebuie să aibă infrastructură. Așa, dacă vrei să candidezi de unul singur, este imposibil să strângi semnături”, a declarat Badea, în emisiunea lui de la A3, „În gura presei”.

„Știti de unde va lua voturi, dacă strânge semnăturile? De la Barna și de la Iohannis(…).

Sunt fan cât mai multe candidaturi. Poporul român va avea de unde alege. (….)

Unii zic că se folosește de tragedia de la Caracal…

Dar când a zis Iohannis: a trebuit să moară oameni ca să-ți dea Ponta demisia nu v-ați mai dat ochii peste cap. Lasă oamenii să candideze pentru Cotroceni, care-i problema?”, a întrebat Badea.