REACȚIE. Cristian Tudor Popescu: „Spuneați de relaxare. Nu este vorba de nicio relaxare, este vorba de crispare” / Atac dur la Avocatul Poporului: „O mișcare perfidă!”

REACȚIE. Cristian Tudor Popescu: „Spuneați de relaxare. Nu este vorba de nicio relaxare, este vorba de crispare” / Atac dur la Avocatul Poporului: „O mișcare perfidă!”
CTP, atac dur la românii nevaccinați! „Ce să le facă Guvernul? Să le dea mici, bere, fasole cu ciolan?” / Mediafax Foto / Tibi Bologh
Publicat: 12/06/2020, 20:22
Actualizat: 12/06/2020, 20:52

Gazetarul Cristian Tudor Popescu, invitat în emisiunea „Cap Limpede”, de la Digi24, cu Claudiu Pândaru, a declarat, în contextul crizei de coronavirus și a posibilei prelungiri a stării de alertă, că „nu e vorba de nicio relaxare, e vorba dimpotrivă de crispare”. „Tot ce vedem acum este un joc”, a spus jurnalistul. CTP o critică dur pe Renate Weber, Avocatul Poporului.

Cristian Tudor Popescu, despre relaxare: „Văd că acest cuvânt nu îl rostește nimeni: Crispare”

„Spuneați de relaxare. Nu e vorba de nicio relaxare, e vorba dimpotrivă de crispare. Văd că acest cuvânt nu îl rostește nimeni. Crispare, adică agățare de putere. Tot ce vedem acum este un joc, o confruntare de putere între cei aflați la guvernare, președintele Iohannis, PNL și ceilalți.

Nu e vorba de nicio relaxare. E vorba de a le transmite cetățenilor cine dă, cine e mai tare. Vor ăștia să mențină starea de alertă, dar unii dau drumul la terase. Au Paraziții un vers foarte bun: Vreau să dau bani falși de pomană. Vreau să fac politică. Datoria mă cheamă. Nu, mă cheamă datoria. Atât puterea, cât și opoziția oferă bani falși de pomană populației.

Singura deciziei nu aparține nici domnului Iohannis, Ciolacu, Ponta, aparține oamenilor de meserie. E vorba de o chestiune medicală și atâta vreme cât nu există niciun specialist, deja îi știm. Dl ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, dl. Raed Arafat, dl. Rafila, dl. Streinu-Cercel, cine mai vreți dvs, nu există niciunul care să susțină acum că pericolul a trecut și că trebuie să ne relaxăm complet și să stăm liniștiți. Atâta vreme cât oamenii aceștia au această părere de ea trebuie să țină seama politicienii.

A venit Iohannis să prezinte argumentele pentru menținerea stării de alertă. Trebuia să le spună că le prezintă specialiștii. Iată că semn rău. Dacă oamenii ăștia au spus…Nu Ludovic Orban…El se pricepe la citate din clasici„, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

CTP, despre ce facem după 15 iunie: „Fără achiziții de tip TURBO!”

„După 15 iunie, fiecare român ar trebui să păstreze regulile de protecție, de distanțare socială. Trebuie reluate multe activități industriale, să repornească totul. Să spună asociația patronilor, condusă de Mohammed Murad, să treacă la greve, să amenințe că se distruge totul, dacă încă o săptămână stau restaurantele închise, asta mi se pare exagerat.

Acum nu se mai justifică procedura de atribuire „turbo”, referitor la achizițiile din Sănătate”, a subliniat gazetarul.

Atac dur la Renate Weber: „O insă perfidă, monitorizată pentru relații cu serviciile secrete ale lui PUTIN!”

„Vă spuneam într-o ediție precedentă niște lucruri legate de această doamnă (nr. Avocatul Poporului, Renate Weber). Este o mișcare perfidă, distinsa nu e proastă deloc și este de o remarcabilă perfidie și parșivenie. Operațiunea ține de tehnicile de manipulare. Ce o interesează pe doamna Weber acum este să apară cuvântul TORTURĂ în spitale, atât. Cum să fie un spital loc de detenție? Doamna Weber lovește în medici, „torționarii” sunt Orban și Iohannis. Toate internările astea cu Covid au fost „o tortură”!

Să punem undeva „grădiniță monitorizată pentru pedofilie”. E normal să avem așa ceva? Avem acum un caz cu un ins de 66 de ani care a avut relații sexuale cu o minoră…

„Este adevărat că dl. Popescu este un bețiv ordinar, care s-a dat de capul de șina căii ferate și e nepotul lui Iulian Vlad?”, dacă spune doamna Weber. Stați domnule, că nu e o afirmație, dar ce am dat cu parul?” – Pac, semnul întrebării!

Așa și madama: „Monitorizată pentru tortură”. Acolo se produc torturi, domnule. Ăsta este mecanismul. Dacă îi scriu Avocatului Poporului că doamna Weber este monitorizată pentru relații cu serviciile secrete ale lui Putin. Nu am spus că este… Doar monitorizată. Așa o monitorizez și eu pe ea. Dar eu s-ar putea să am argumente. Ați văzut ce s-a întâmplat cu Ambasadorul rus?

Ministerul de Externe rus a spus că strategia de securitate de apărare a României, care indică Rusia ca o potențială amenințare, nu face altceva decât să tulbure siguranța în zonă”, a afirmat CTP.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun