REACȚIE. Jandarmeria, către petrecăreții din Herăstrău: „Păstrați distanța și distracție plăcută!”

REACȚIE. Jandarmeria, către petrecăreții din Herăstrău: „Păstrați distanța și distracție plăcută!”
REACȚIE. Jandarmeria, către petrecăreții din Herăstrău: „Păstrați distanța și distracție plăcută!”. Foto: captură video Facebook
Publicat: 17/05/2020, 11:32
Actualizat: 06/04/2021, 23:30

Un echipaj al Jandarmeriei, aflat în parcul Herăstrău în timpul petrecerii de la una dintre terasele de pe malul lacului ,le-a recomandat zecilor de tineri care cântau și dansau pe muzica pusă de un DJ să păstreze distanța socială. Jandarmii le-au urat apoi „distracție plăcută” și au plecat.

„Păstrați distanța corespunzătoare, vă rog frumos. Vă mulțumim și distracție plăcută!”, le-au spus forțele de ordine înainte să se întoarcă și să plece, notează publicația Libertatea.

Reprezentanții Jandarmeriei au spus pentru Libertatea că nu au fost solicitați să intervină la petrecerea din parcul Herăstrău și nici nu a existat vreun echipaj care să patruleze în zonă.

Funky Lounge, localul care a sprijinit petrecerea din parc, a anunțat aseară pe pagina de Facebook că își suspendă activitatea de Takeaway.

Reprezentanții localului spun că „nu s-au așteptat la un număr atât de mare de persoane”, cu toate că erau foarte mulți oameni strânși în fața Funky Lounge încă de pe timpul zilei, iar DJ-ul a mixat afară câteva ore bune.

Reacția viceprimarului Capitalei

Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, a reacționat dur după ce a văzut imaginile cu petrecerea organizată de patronii unei terase din Herăstrău. Viceprimarul consideră că principalii vinovați sunt cei care au organizat petrecerea, iar, duminică, va organiza o serie de controale potrivit Digi 24.

„Ce putem noi la momentul acesta să criticăm și probabil că mâine (duminică – n.r.) vom lua toată măsurile este atitudinea acestor fericiți ai sorții, care de-a lungul timpului, după anul 1990, s-au comportat cum au vrut ei doar pentru că au dat să mănânce o masă unor procurori sau a tot felul de polițiști care le-au permis să aibă acele terase pe salba de lacuri a Herăstrăului, dar vă garantez eu că de mâine, acești șpăgari care ne-au disperat cu aceste terase o să aibă un alt regim și alt tratament!”, a declarat viceprimarul Aurelian Bădulescu, sâmbătă seara, la Digi24.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase