REGHECAMPF ȘANTAJAT. Poliția Capitalei anunță SUMA CERUTĂ de Dumitru Tudor antrenorului Stelei și lui Ana Maria Prodan

REGHECAMPF ȘANTAJAT. Poliția Capitalei anunță SUMA CERUTĂ de Dumitru Tudor antrenorului Stelei și lui Ana Maria Prodan
Publicat: 19/10/2012, 14:07
Actualizat: 04/02/2019, 14:46

Dumitru Tudor le-ar fi trimis mai multe mesaje antrenorului Stelei, Laurențiu Reghecampf, și soției acestuia, Ana Maria Prodan, prin care le-ar fi cerut 8.000 de euro în cel mult 48 de ore, pentru a nu face publice aspecte nereale, dar compromițătoare, care ar fi afectat imaginea acestora.

Fostul impresar Dumitru Tudor, în vârstă de 61 de ani, a fost prins joi, după ce a primit de la antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, și de la soția acestuia, Ana Maria Prodan, 12.000 de lei pentru a nu duce la îndeplinire amenințările de denigrare a imaginii publice a acestora.

„Din primele cercetări a rezultat faptul că, cel în cauză (Dumitru Tudor, n.r.) a transmis mai multe mesaje părților vătămate prin care le solicita suma de 8.000 euro, bani pe care acestea ar fi trebuit să îi plătească în cel mult 48 de ore. În caz contrar, suspectul ar fi urmat să facă publice anumite aspecte nereale, dar compromițătoare, lucru ce ar fi avut consecințe deosebit de grave pentru imaginea celor doi”, se arată într-un comunicat de presă de vineri al Poliției Capitalei.

Dumitru Tudor a fost reținut pentru șantaj, urmând să fie prezentat vineri instanței cu propunere de arestare preventivă.

Surse din Poliție au declarat, pentru MEDIAFAX, că fostul impresar, cunoscut în lumea fotbalului cu porecla „Ciorbă”, îi șantaja de mai multă vreme pe antrenorul Stelei și pe soția acestuia.

Reghecampf și Prodan au reclamat la Poliție că sunt șantajați, astfel că, joi seară, a fost organizat un flagrant.

Potrivit acelorași surse, Dumitru Tudor le-a cerut celor doi să-i aducă, la un restaurant din Sectorul 1, o primă tranșă de 12.000 de lei, fiind prins de polițiști când primea banii.

Ana Maria Prodan a declarat, vineri, la Sport.ro, că organizarea unui flagrant a fost sigura cale de a opri șantajul la care era supusă familia sa de Dumitru Tudor și că, după ce a primit banii, fostul impresar a promis că nu mai spune nimic de ei.

„Eu am spus că asta e singura cală legală. Și domnul Becali (n.r. – Gigi Becali) a spus același lucru: «nu faceți prostii, nu vă duceți să-l bateți, pentru că omul asta așteaptă». Duceți-vă pe cale legală, la poliție, pentru că trăim într-o țară civilizată». Am luat legătura, telefoanele au fost puse sub supraveghere, toate mesajele au rămas în telefon, nu a fost o chestie să ne jucăm, pentru că nu mai avem nevoie de încă un scandal. Săptămânal este un atac susținut asupra familiei noastre. Toate lucrurile astea sunt înregistrate, sunt și audio, și video. Eu în viața asta nu am omorât o muscă și nu mai pot trăi în teroare. Noi ne-am terminat treaba și am plecat, și nu știu cum l-au ridicat, nici nu am vrut să văd așa ceva. În momentul în care el m-a șantajat până în ultima secundă, după ce i-am dat banii mi-a promis solemn că din momentul acela nu mai spune nimic de noi. Atunci am ieșit din restaurant și nu mai știu nimic. E vina mea că nu am făcut acest pas de la început”, a declarat Ana Maria Prodan.

Ea a precizat că Dumitru Tudor i-a cerut public bani, precizând totodată că nu are nicio datorie față de acesta.

„Mi-a cerut întotdeauna, pe toate posturile, bani. Tocmai asta e foarte «funny». Eu nu am avut datorii în viața mea față de nimeni, dar mai ales față de Dumitru Tudor. Când te ocupi cu chestiile astea toată viața și îți merge că te cheamă un alt post de televiziune, care noaptea îl face vedetă pe Dumitru Tudor și îl ascultă cum eu eram prostituată și își ia și niște bani de acolo, e ușor. E mult mai ușor să câștigi bani așa și să spui «dacă nu îmi dai bani, zic aia, dar dacă îmi dai bani, jur pe familie, pe copii că nu mai fac»”, a mai spus Ana Maria Prodan.

Ea a adăugat că a fost terorizată în ultima perioadă de fostul impresar, care o amenința că dezvăluie faptul că ar fi fost prostituată și că ar fi furat.

„Timp de un an am tăcut și eu și soțul meu, și am spus că poate Dumitru Tudor nu are credibilitate, poate că nimeni nu-l bagă în seamă când vorbești fără dovezi, doar că el a făcut înconjurul televiziunilor și al emisiunilor de scandal, unde lumea asta caută. Ne-a adus niște învinuiri calomnioase și am tăcut doar ca să nu intrăm în mocirla asta. Eu am mai ieșit și am mai spus că nu are probe, că îl dau în judecată, că nu trăim în țara lui Papură Vodă, dar nimeni nu a spus și nu a făcut nimic. Asta a fost ultima soluție, pentru că nimeni de pe pământul ăsta nu poate să stea să fie amenințat secundă de secundă cu genul de dezvăluiri că o să spună că am fost prostituată, că am fost peștoaică, că am furat blănuri, lucruri atât de josnice. Lași o dată, lași de două ori, că nu te afectează, dar la un moment dat te afectează. Când începe să spună lucruri mult mai grave, de familie, nu mai poți să taci”, a spus Prodan.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Cadavrul unei femei a fost descoperit în dulapul din dormitor. Polițiștii l-au reținut pe principalul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un...
Sancțiuni dure pentru angajatorii români. Legea s-a schimbat, se dau amenzi grase
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Poluarea cu metan, acum mai ușor de observat ca niciodată din spațiu