Regiunea București și-a desemnat finalistele OFA StartUp Angels. Cine merge în Marea Finală

Regiunea București și-a desemnat finalistele OFA StartUp Angels. Cine merge în Marea Finală
Publicat: 25/10/2021, 13:40
Actualizat: 25/10/2021, 15:57

Competiția regională OFA StartUp Angels București și-a desemnat finalistele care vor concura, pe 12 noiembrie 2021, în Marea Finală a concursului de pitching, al cărui obiectiv principal este susținerea succesului afacerilor antreprenoarelor românești.

Brand Ambassadorul Alina Neli Novac merge mai departe cu Irina Dimintei, antreprenor firma Uni-Cat, Magda Stoica și Alice Ababi, de la firma Happy Tails, favoritele publicului.

Juriul a fost format din membrii: Alina Novac – project manager OFA StartUp Angels, Brand Ambassador București, președinte coordonator al Departamentului de Relații Externe OFA UGIR, (CEO Novak Couture, președinte Global Intelligence și SG International Aerospace Committee), Renate Popescu, președinte OFA UGIR Bihor și președinte CECCAR Bihor, Ana-Maria Icatoiu, vicepreședinte OFA UGIR, coordonatorul departamentului Finanțări europene și guvernamentale (manager partner AVISSO București), Diana Baicu, coordonatoarea Direcției de Sănătate și Wellbeing OFA UGIR (general manager Top Line), Lilia Mosoreti Panait, vicepreședinte OFA UGIR, reprezentantul patronatelor în CES, din partea UGIR, fondator Impact Assessment.

Misiunea juraților a fost deosebit de grea, întrucât toate afacerile prezente în competiție au un potential foarte mare de dezvoltare. Chiar dacă doar patru concurente au fost desemnate câștigătoare, dintre care două vor merge în finală, OFA UGIR va fi alături de toate participantele în drumul lor antreprenorial.

Câștigătoarea juriului: Uni-Cat, un brand vestimentar doar pentru siluetele plus-size 

În urma deliberării juriului, afacerea câștigătoare a finalei regionale București este firma UNI-CAT, din Tulcea, a antreprenoarei Irina Dimintei.

Uni-Cat este un brand de articole vestimentare de nișă, care se adresează doamnelor cu forme generoase.

”De ce ne adresăm doar siluetelor plus-size și de unde a pornit totul? Ei bine, conceptul a plecat de la ideea că suntem unice, indiferent de forma corpului și căutam validare. A început, de asemenea, din nevoia de a găsi o haină confortabilă, dar, în primul rând, bine croită, lucru ce se dovedește a fi, adesea, o mare provocare, mai ales în cazul siluetelor voluptoase.

Uni-Cat nu își dorește să fie doar un alt brand de haine printre sutele de branduri de același fel. Ne dorim să aducem un impact pozitiv în viața femeilor cu forme generoase și să le încurajăm să uite de standardele de frumusețe consacrate, pentru a-și forma un stil propriu, prin care să se facă remarcate și să simtă că au tot ce le trebuie, pentru a fi și, mai ales, a se simți frumoase”, spune cu multă căldură antreprenorul Irina Dimintei.

Locul II a revenit antreprenoarelor Oana Corcodel și Ana Pitic, de la firma Fustițe cu Luminițe.

”Fustițe cu Luminițe este un business născut din pasiunea noastră pentru copii, pentru fericirea lor și lumea basmelor. Este vorba despre fustițe din tulle, cu lumini Led, pe bază de baterii. Este un produs vestimentar-jucărie, care atrage oameni și priviri, fiind admirat de oricine. La o primă vedere, poate părea o idee copilăroasă, însă noi credem că am creat un nou trend în lumea fetițelor: «Fustițe cu Luminițe». Customer segmentul principal sunt femeile cu vârsta cuprinsă între 25-45 de ani, care au în viața lor o fetiță, finuță sau nepoțică, pentru care își doresc un cadou mai special, care să le aducă multă bucurie”, spun cele două tinere și entuziaste antreprenoare.

Locul III fost ocupat de Olivia Dejeu, cu afacerea OhKimono.

Oh Kimono are sufletul fondatoarei și povestea ei de viață, prezentă în fiecare piesă, în ediție limitată, cu grijă mare pentru mediu. Oh Kimono a adus în stradă o piesă statement și în garderobele românilor, ce nu știau că au nevoie de un kimono, care să le completeze outfiturile. Acest business a crescut 100% organic, neinvestind niciodată în niciun tip de promovare. Însă, dacă am avea un buget de marketing și PR, credem că am putea reuși mult mai multe, într-un timp mai scurt, propulsându-ne spre un succes răsunător. Am cucerit publicul din România, aducând puțin din dragostea noastră față de alte simboluri și culturi și stabilind o legătură personală cu fiecare dintre clienți. Ne dorim să obținem finanțare pentru a putea crea colecții destinate extinderii brandului și în afara granițelor, dar și pentru a achiziționa un spațiu de showroom în România, unde să putem promova și expune piesele noastre”, mărturisește antreprenorul Olivia Dejeu.

Câștigătoarea votului publicului: Happy Tails, o afacere pentru răsfățul companionilor ”blănoși”

A doua afacere câștigătoare a competiției, care s-a calificat în Marea Finală, vine din partea votului publicului, care a premiat afacerea Happy Tails a antreprenoarelor Magda Stoica și Alice Ababi.

Happy Tails este singurul serviciu de tip subscription box din țară, creat pentru grija și răsfățul câinelui sau pisicii tale.

”Care este cea mai mare bucurie pe care o poți face prietenilor tăi cu codiță, pentru a-i recompensa pentru toată dragostea pe care ți-o oferă? Să se simtă iubiți, clar! Iar pentru că unele lucruri i se potrivesc doar blănosului tău, trimitem o cutie surpriză, personalizată cu jucării premium, recompense sănătoase și accesorii. Selectăm cu atenție fiecare produs, pentru ca tu să câștigi timp prețios, iar blănosul să primească numai produse special alese.

Happy Tails este felul nostru de a vă pune la dispoziție un mod practic și simpatic de a oferi animăluțelor voastre exercițiul, stimularea și fericirea pe care o merită”, spun cu încântare evidentă antreprenoarele Magda Stoica și Alice Ababi.

Sponsorii evenimentului OFA StartUp Angels au oferit, ca de obicei, premii substanțiale concurentelor  câștigătoare. De data aceasta, au fost premiate nu numai câștigătoarele, ci toate antreprenoarele care s-au calificat în competiția de la București.

Premii speciale pentru toate concurentele

 • Château Vartely – oferă un set de vin INSPIRO, atat pentru concurente, cât și pentru juriu.
 • Black Sheep Drinks – oferă o sticlă de Prosecco Millesimato 45 și una de vin de la Casa Olteanu – Gramma Metaph Rose.
 • Novak  Couture – vouchere în valoare de 300 lei și reducere de 30%, aplicată la orice produs, timp de un an.
 • Ruxandra Lăcătuș – profesoară de bune manière, două cursuri: Reguli de etichetă și protocol în mediul de afaceri; Arta de a lua masa cu eleganță
 • Pure Salon – 30% discount pentru orice tratament facial.

Locul I – Irina Dimintei, Uni-Cat

 • Diana Baicu – TopLine – premiu în valoare de 1.000 de euro. Sponsorizarea constă în: produse cosmetice în valoare totală de 300 euro și servicii de consultanță în materie de Beauty, Rutină de Îngrijire, Imagine de Business, Trend, Remodelare Corporală, Cursuri de Welness, Organizare și Dezvoltare a Afacerii sau Comunicare în Beauty, în valoare totală de 700 euro
 • Provocative by Raluca Constantin – o ședință de consultanță personalizată de imagine și vestimentație în business
 • Cristina Cremenescu – Strategic ADD – cinci sesiuni de coaching
 • Miniprix – voucher de 600 lei
 • Idilliq by Estetiq – voucher de 500 euro
 • Estetiq Academy – participare la curs „Nutriție pentru întinerirea pielii”, susținut de Andreea Liptak
 • Pure Salon – voucher 1.000 lei pentru epilare definitivă / tratamente corporale + 300 lei voucher tratament facial + un ser facial Hubislab cu acid hialuronic
 • Caticorn Digital – servicii Social Media în valoare de 200 euro
 • Roxana Ilinca – TMC GROUP – un curs de coaching dezvoltare afacere, expunere în cadrul evenimentelor companiei, adresate exclusiv domeniului corporate și un pachet complet de consultanță PR, marketing și vânzări.
 • Alina Sluser – o ședință de consultanță pentru dezvoltarea afacerii.

Locul IIOana Corcodel și Ana Pitic, Fustițe cu Luminițe 

 • Provocative by Raluca Constantin – o ședință de consultanță personalizată de imagine și vestimentație în business
 • Cristina Cremenescu – Strategic ADD – cinci sesiuni de coaching
 • Miniprix – voucher de 500 lei
 • Idilliq by Estetiq – voucher de 300 euro
 • Estetiq Academy – participare la curs „Skin Care Facial” susținut de Veronica Popescu
 • Pure Salon – voucher 600 lei pentru epilare definitivă / tratamente corporale
 • Alina Sluser – o ședință de consultanță pentru dezvoltarea afacerii

Locul III – Olivia Dejeu, OhKimono

 • Provocative by Raluca Constantin – o ședință de consultanță personalizată de imagine și vestimentație în business
 • Cristina Cremenescu – Strategic ADD – cinci sesiuni de coaching
 • Miniprix – voucher de 400 lei
 • Idilliq by Estetiq- voucher de 300 euro
 • Pure Salon – voucher 400 lei pentru epilare definitivă / tratamente corporale
 • Alina Sluser – o ședință de consultanță pentru dezvoltarea afacerii.

Premiul pentru Votul Publicului – Magda Stoica și Alice Ababi, Happy Tails 

 • Provocative by Raluca Constantin – o ședință de consultanță personalizată de imagine și vestimentație în business
 • Cristina Cremenescu – Strategic ADD – cinci sesiuni de coaching
 • Idilliq by Estetiq – voucher de 400 euro
 • Pure SAlon – voucher de 900 lei pentru epilare definitivă / tratamente corporale, un ser facial Hubislab cu vitamina C
 • Caticorn Digital – Servicii Social Media în valoare de 200 euro

Nu în ultimul rând, Lilia Mosoreti Panait, membru al juriului, a oferit din partea Impact Assessment, următoarele premii dedicate:

 • Pentru afacerile e-Learning4YOU și Livrez Dragoste – servicii de implementare GDPR și servicii externalizate DPO, pentru o perioadă de un an.
 • Afacerile OhKimono, Uni-Cat și Virgola – servicii înregistrare marcă
 • Afacerea Fustițe cu Luminițe – servicii de actualizare a politicii de confidențialitate a website-ului
 • Naia Boutiq – servicii de auditare a protecției datelor cu caracter personal.
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Diva şi-a lăsat chiloţeii în vine şi a început să 🙊 O recunoşti? E celebră
FOTO. Cât de frumoasă e soția lui Ionuț Iftimoaie!
O femeie a fost declarată moartă de medici. Angajatul de la crematoriu a verificat și...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic machiaj. Galerie foto FABULOASĂ
Ce au căutat românii pe Google în 2023. De la Klaus Iohannis, la reţetă de...
Un oficial al FRF-ului sare în apărarea lui George Pușcaș după evoluția solidă din partida...
🇷🇴 Mai multe mașini ARO din flota armatei au fost scoase la vânzare. Cât costă...
Cel mai tânăr ostatic al Hamas, în vârstă de doar 10 luni, ar fi trebuit...
Anunț important pentru elevi! Banii de pe tichetele educaționale intră în luna decembrie. Data la...
Cu ce domniță a fost surprins Dorian Popa: A uitat-o pe Babs!
Angajat în România. Roluri în magazinele Kaufland. Ce presupune munca unui angajat. Beneficii şi responsabilităţi
Pro TV a 'spart' banca! Ireal câţi bani vor primi concurenţii de la Survivor România...
Cercetătorii au descoperit CÂRTIȚA AURIE! Cât de RAR este ANIMALUL?
UNGURII ZRUNCINĂ Europa din temelii. Decizia luată chiar acum la Budapesta
Maria Callas, diva care a murit din dragoste. Bărbatul care i-a distrus viața
Băiatul-profet, care ar fi prezis pandemia de Covid-19, are vești sumbre în legătură cu 2024....
BANCUL ZILEI. Vasile: Nu vă supărați, aveți o bere? Ion:– La ce îți mai trebuie,...