RELAXARE. Ce citeşte Simona Halep pe timp de pandemie

RELAXARE. Ce citeşte Simona Halep pe timp de pandemie
Foto: Simona Halep - Instagram
Publicat: 14/05/2020, 21:14
Actualizat: 15/05/2020, 11:27

Simona Halep a postat pe Instagram o poză în care ține în mână cartea „The Subtle Art of Not Giving a F*ck, tradusă în română ca „Subtila Artă a Nepăsării”.

Cartea este scrisă de Mark Manson și a fost vândută în peste 6 milioane de exemplare în anul 2019.

Face parte din categoria lucrărilor cu tematică motivaţională şi nu este neapărat o carte dedicată profesioniştilor din domeniul psihologiei.

În carte este evidențiată dezvoltarea personală, faptul că fiecare dintre noi suferă pentru ceva, dar doar noi putem să alegem lucrurule pentru care merită să ne pese.

Simona Halep a vorbit pentru presa italiană despre această perioadă în care este nevoită să stea departe de tenis.

„Mi-e dor să lovesc mingea, să concurez, să călătoresc. De fapt, îmi lipseşte totul. Este amuzant, când ceva îţi este luat, atunci realizezi cât însemna pentru tine. Viaţa mea, aşa cum o ştiu, s-a schimbat peste noapte. A fost foarte ciudat. Încerc să mă bucur de avantaje. Mă bucur de timpul petrecut acasă, că sunt lângă familia mea, lângă prieteni, sunt sănătoasă şi mă relaxez puţin”, a declarat Halep pentru primaonline.it, citat de Mediafax.

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase