RESTART DUPĂ CORONAVIRUS. Primul producător auto care repornește motoarele în Europa. Se va lucra în trei schimburi!

RESTART DUPĂ CORONAVIRUS. Primul producător auto care repornește motoarele în Europa. Se va lucra în trei schimburi!
FOTO: FACEBOOK
Publicat: 01/04/2020, 08:49
Actualizat: 01/04/2020, 08:49

Kia Motors va redeschide fabrica din Zilina, Slovacia, după două săptămâni în care producția a fost suspendată, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Kia Motors va reporni motoarele luni, 6 aprilie, informează spectator.sme.sk. În primele patru zile, angajații vor lucra în trei schimburi. După Paște, compania va introduce programul cu două schimburi – dimineața și după-masă – valabil până la sfârșitul lunii aprilie.

Fabrica va institui măsuri stricte de igienă pentru angajați, a informat Autoritatea pentru Sănătate Publică din Slovacia (RUVZ).

Producătorul auto a precizat că situația piețelor globale s-a modificat din cauza cererii reduse, a lipsei de piese și își va ajusta activitatea în funcție de noul context economic, generat de criza de coronavirus.

„Dragi colegi,

Considerăm că ați folosit ultimele două săptămâni pentru a vă relaxa și consolida sănătatea.

Așa cum am anunțat înainte de întreruperea producției, luni, 6 aprilie., liniile vor începe din nou în sălile noastre de producție. Ca și până acum, producția se va desfășura din nou în măsuri stricte de prevenire a igienei conform recomandărilor personalului de criză al Republicii Slovace și Rúvz.

De luni 6. aprilie până joi 9. aprilie vom fabrica în regim standard de trei schimburi. După Paște, vom trece la operațiunea în două schimburi (dimineața și după-amiaza), care durează până la sfârșitul lunii aprilie.

Situația de pe piețele mondiale se schimbă în fiecare zi, iar Kia Motor Slovacia monitorizează îndeaproape situația. Dacă există restricții, fie din punctul de vedere al cererii sau al livrărilor de materiale sau alte situații neprevăzute, suntem pregătiți să răspundem la aceasta. Mulțumesc pentru încredere și cooperare.

Să avem încredere, să ne înțelegem și să ne respectăm. Asta înseamnă că suntem o echipă KMS”, anunță Kia Motors pe contul oficial de Facebook al companiei.

Vážení kolegovia,veríme, že ste uplynulé dva týždne využili na oddych a posilnenie svojho zdravia.Tak, ako sme vám…

Publicată de Kia Motors Slovakia pe Marţi, 31 martie 2020

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase