Restricții impuse degeaba?! Dr. Beatrice Mahler: “Nu se resimt schimbări, situația din spital e aceeași, lucrăm zilnic la capacitate maximă”

Redactor:
Răzvan Scarlat
Restricții impuse degeaba?! Dr. Beatrice Mahler: “Nu se resimt schimbări, situația din spital e aceeași, lucrăm zilnic la capacitate maximă”
Restricții impuse degeaba?! Dr. Beatrice Mahler: “Nu se resimt schimbări, situația din spital e aceeași, lucrăm zilnic la capacitate maximă”

Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie “Marius Nasta” din Bucureşti, susține că ultimele restricții impuse de autorități nu au avut efectul scontat, din moment ce situația în unitatea medicală pe care o conduce nu s-a schimbat deloc în ultimele săptămâni.

Managerul Institutului de Pneumoftiziologie “Marius Nasta” din Capitală a declarat că, în conitinuare, se lucrează la capacitate maximă în fiecare zi, în condițiile în care autoritățile anticipau o scădere a numărului de cazuri de coronavirus.

Situația din spital e aceeași, lucrăm la capacitate maximă în fiecare zi. Avem peste numărul de pacienți pe care în mod normal am putea să îl avem, găsim cu greu loc și în alte spitale. Reușim să colaborăm cu colegii din alte spitale. Efortul trebuie să fie și mai mare din partea tuturor, pentru că presiunea încă este mare pe spitale”, a declarat Beatrice Mahler.

Beatrice Mahler: “Numărul de pacienți simptomatici care vin direct pentru testare la spital este în creștere”

Întrebată dacă numărul de pacienți a scăzut ca urmare a măsurilor impuse de autorități, managerul Institutului de Pneumoftiziologie “Marius Nasta” din Capitală a declarat: “Din contră, numărul de pacienți simptomatici care vin direct pentru testare la spital este în creștere. Rata de pozitivare în laboratorului Institutului Marius Nasta este extrem de mare, aproape jumătate din testele pe care le facem sunt pozitive și aici intră și pacienții care sunt reevaluați”.

“Oamenii or nu vor să se testeze, ori neagă existența virusului”

Totodaă, Beatrice Mahler este total nemulțumită de faptul că sunt oameni care, încă, nu cred în existența virusului și refuză să se testeze.

Asta înseamnă că există o transmitere comunitară importantă și că testele acestea pot să ofere o siguranță doar pentru momentele în care sunt făcute, iar reevaluarea pacientului și a simptomatologiei trebuie făcută permanent. (…) Trist este că au început să vină tot mai mulți pacienți de la domiciliu, cu saturații mici, cu pneumonii severe, care nici măcar n-au beneficiat de un test. Oamenii ori nu vor să se testeze – refuză să accepte simptomatologie pe care o au – ori neagă existența virusului”, a mai spus medicul.

Încă 4.931 cazuri noi de coronavirus

Până pe 16 noiembrie, pe teritoriul României au fost confirmate 365.212 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 246.633 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.931 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2.

Până luni, 9.075 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 15.11.2020 (10:00) – 16.11.2020 (10:00) au fost raportate 149 de decese (86 bărbați și 63 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 13.467. Dintre acestea, 1.187 sunt internate la ATI.

Transfer de titlu pentru Universitatea Craiova. Oltenii au dat mare lovitură şi l-au convins să...
O recunoşti? Boala a schimbat-o radical. Cândva, era una dintre cele mai elegante doamne de...
FOTO. Laura Cosoi, dezbrăcată în așternuturi! Cum s-a lăsat pozată superba blondă
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea...
Cea mai frumoasă gimnastă din lume, mesaj șocant: `Nu mai trăim în epoca de piatră!`...
Plăcerea pentru care Ion Țiriac plătește 100.000 de euro lunar. Nu poate renunța la ele...
Le-au injectat ser fiziologic în loc de vaccin. Unde s-a întâmplat
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Mai mulți asistenți și medici au fost „vaccinați“ cu ser fiziologic, în loc de ser...
O recunoşti? Boala a schimbat-o radical. Cândva, era una dintre cele mai elegante doamne de...
Viață de bogătan! Ion Țiriac a uitat 2 Ferrari-uri într-un garaj din München. Ce s-a...
O cameră de monitorizare a SUPRINS ceva neașteptat într-o pădure din România. „Privire LASER în...
S-a aflat ce SALARIU are preşedintele SUA. Mulţi au rămas surprinşi de suma primită lunar
Kanal D le-a dat lovitura de grație lui Pro TV și Antenei 1. ‘Războiul’ din...
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
Anunțul ȘOC despre Sebi, la fix două săptămâni de la dispariție. Ce s-a întâmplat, de...
Theresa Ivancik, femeia cu bicepși de 40 de centimetri care este des confundată cu un...
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Cine este femeia care S-A ÎMBOGĂŢIT cu o resursă din Carpaţi de care românii NU...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide