Revelion TVR 1. Ce program va avea postul național în noaptea dintre ani

Revelion TVR 1. Ce program va avea postul național în noaptea dintre ani
Publicat: 23/12/2014, 20:01

În noaptea dintre ani, la TVR 1 și TVR HD, începând cu ora 21.00, telespectatorii vor fi martorii multor evenimente, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX. Vedete cu clasă se opresc de Revelion pe la Televiziunea Română, într-o paradă a celor mai performante și iubite emisiuni de divertisment ale TVR din ultimii 25 de ani, oferind telespectatorilor surprize. Li se alătură, în decorul de sărbătoare al Revelionului, și vedete ale celor mai performante emisiuni din prezent ale TVR.

Astfel, trofee speciale merg în noaptea de Revelion către realizatorii și prezentatorii emisiunilor „Surprize, Surprize”, „Robingo”, „Iartă-mă”, „Școala vedetelor”, „Tonomatul DP2”, „Stele de 5 stele”, „Ceaiul de la ora 5”, „Piersic Show”, „Viața satului”, „Destine ca-n filme”, „D’ale lu’ Mitică” și altele.

Totodată, în noaptea dintre ani, foste sau actuale vedet ale TVR îmbracă haine de sărbătoare și joacă în scenete, cântă sau dansează, surprind sau sunt lăsate fără grai în programul special de Revelion pregătit de TVR 1. Printre ele: Iuliana Tudor, Andreea Marin, Mitică Popescu, Tudor Furdui, Iuliana Marciuc, Cosmin Cernat, Alexandra Velniciuc, Horia Moculescu, Eveline Păuna, Cristina Șoloc, Eda Marcus, Bogdan Ghițulescu, Marian Olaianos, Marina Almășan, Gabriel Gherghescu, Dragoș Huluba, Marian Marin, Maria Buză, Marius Rizea, Nicolae Botgros, Raluca Moianu, Iulian Vrabete, Berti Barbera.

Gazda programului de Revelion, Iuliana Tudor, va fi premiată în noaptea dintre ani pentru cea mai apreciată emisiune – „O dată-n viață” – pe care o realizează și prezintă la TVR de peste 7 ani. Alături de aceasta vor fi interpreți de muzică populară: Clejanii, Matilda Pascal Cojocărița, Florica Zaha, Ion Ghițulescu, Constantin Enceanu, Irina Loghin, Mioara Velicu, dar și pe dirijorul Nicolae Botgros.

Tot în programul de Revelion la TVR 1, artiști din diferite generații cântă hituri mai vechi sau mai noi: Monica Anghel & Alexandru Anghel, Ana Maria Mirică & Arena Orchestra, Adrian Romcescu, Luminița Anghel, Free DJ, Călin Goia, Călin Geambașu, Rareș Dragomir, Nadine, Adrian Sînă și Lidia Buble, Iulian Vrabete, Berti Barbera, Miss G, Ovidiu Komornic, Silvia Dumitrescu, Oana Sârbu, Direcția 5 & Lidia Buble, Adrian Enache & Rareș, Bere Gratis, Dida Drăgan.

Totodată, sunt responsabili de parodii spumoase, scenete pline de haz, momente de umor sănătos actorii: Mitică Popescu, Adriana Trandafir, Valentin Teodosiu, Ionel Mihăilescu, Florin Piersic, Eugen Racoti, George Ivașcu, George Albert Costea, Andreas Petrescu, Eugen Cristea, Marian Râlea, Constantin Cojocaru, Dragoș Huluba, Ion Haiduc, Adrian Ciobanu, Marius Vizante, Mirela Zeța, Dorel Vișan, Dan Condurache, Raluca Guslicov. Tot pentru Revelionul 2015 de la TVR dansează și profesioniștii baletului Iuno Dance.

Pe de altă parte, în zilele de 29, 30, 31 decembrie, respectiv 2, 3 și 4 ianuarie 2015, de la ora 14.30, telespectatorii TVR 1 sunt invitați să revadă cele mai bune momente ale celor mai mari competiții sportive derulate în în anul care se încheie, la „Retrospectiva 2014”, între care Campionatul European de Handbal Feminin, UEFA Champions League 2014-2015, gimnastică, Cupa Mondială FIFA Brazilia 2014.

De asemenea, ca în fiecare an, TVR va transmite în exclusivitate cel mai îndrăgit concert de muzică simfonică, în direct de la Viena – joi, 1 ianuarie 2015, ora 12.15. Concertul poate fi urmărit pe TVR 1, dar și pe TVR HD și TVR+. Zubin Mehta va dirija Concertul anual de la Viena susținut de Filarmonica vieneză. Va fi cea de-a cincea apariție în ipostaza de dirijor al Concertului de la Viena a maestrului, acum în vârstă de 77 de ani. Continuând tradiția lui Willi Boskovsky, Clemens Krauss sau Lorin Maazel, Mehta apare în lista dirijorilor care au condus cel mai des Filarmonica Vieneză pe scena concertului de Anul Nou. Mehta a mai dirijat acest concert din Sala de Aur în 1990, 1995, 1998 și 2007.

Pe de altă parte, TVR 2 le propune, în premieră, în acest an, telespectatorilor să petreacă Revelionul urmărind un adevărat maraton de filme western – urmat, din prima zi a anului 2015, de multe alte filme artistice, de animație, de muzică bună, spectacole și emisiuni de divertisment.

Printre filmele difuzate de TVR 2 se numără „Încă un tren de jefuit” (pe 31 decembrie, de la ora 20.00), „Pistolarul și comoara” (pe 31 decembrie, de la ora 22.00), „Joe Kidd” (pe 1 ianuarie, de la ora 0.10), „Răzbunarea Selinei” (1 ianuarie, de la ora 2.10). Ultimele minute din 2014 și primele din 2015 (23.55 – 0.10), telespectatorii TVR 2 le vor petrece împreună cu TVR 1 urmărind transmisiunea specială din acele momente.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Ce se întâmplă cu Florin Piersic, după ce a fost transportat la Matei Balș. Declarațiile...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
GALERIE FOTO Femeia cu cele mai mari buze din lume a trebuit să-și injecteze și...
Iulia Vântur și Salman Khan au decis să meargă pe drumuri diferite. Fosta vedetă Pro...
Diagnosticat cu TUMORĂ pe creier! Actorul român, iubit de toată lumea, a fost operat de...
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală....
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
ANM a emis un cod galben de ploi și vijelii! Cele 18 județe în care...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
Satelitul care a orbitat Pământul NEDETECTAT timp de 25 de ani!
Vestea cumplită pentru Simona Halep. Decizia care o va distruge
Otrava din mașină. Șoferii riscă să se intoxice cu o substanță cancerigenă
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Alin Oprea, de la “Talisman”, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Dieta oamenilor din Paleolitic nu era chiar așa cum s-a crezut până acum