• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2013 CLUJ. Cele mai bune licee din Cluj

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2013 CLUJ. Cele mai bune licee din Cluj
Află aici REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2013 CLUJ, precum și informații despre cum se fac CONTESTAȚIILE și ADMITEREA la LICEU 2013. CUM SE FAC CONTESTATII EVALUARE NATIONALA 2013

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2013 CLUJ. Gândul vă oferă în timp real REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2013, precum și informații despre cum se fac CONTESTAȚIILE și ADMITEREA la LICEU 2013. Subiectele și baremele le găsiți pe EDU.RO. În județul Cluj, elevii de clasa a VIII-a află notele și mediile la prima sesiune din acest an a evaluării naționale de la avizierul școlii unde au susținut examenul.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALE 2013 UPDATE ora 16.00. Peste 88 la sută din candidații care au susținut Evaluarea Națională în județul Cluj au obținut medii peste 5, șeful Inspectoratului Școlar Județean (ISJ), Valentin Cuibus, considerând că rezultatul „bun” se bazează pe orele suplimentare făcute cu elevii, pe simulări și pe controalele din școli.

Procentul mediilor peste 5 la evaluarea națională în Cluj este de 88,15.

„La acest examen nu putem vorbi de promovabilitate, întrucât toți elevii, indiferent de notă, vor intra la liceu”, se arată în documentul citat.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALE 2013. Șeful Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Cluj, Valentin Cuibus, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că procentul mediilor peste 5 înregistrat în județ este unul „bun”.

„Procentul este unul bun și cred că are la bază măsurile luate în timpul anului școlar, privind controalele efectuate, mai ales în unitățile de învățământ din mediul rural, orele suplimentare de matematică și limba română organizate cu elevii clasei a VIII-a, dar și cele două simulări complete desfășurate”, a spus Cuibus.

VEZI AICI NOTELE LA  EVALUARE NAȚIONALE 2013 din JUDEȚUL CLUJ

În județul Cluj au susținut Evaluarea Națională aproape 4.400 de absolvenți de clasa a VIII-a.

Elevii nemulțumiți de mediile obținute pot depune contestații până la ora 22.00.

La nivel național, însă, există mii de elevi înscriși la EVALUARE NAȚIONALĂ 2013, care nu așteaptă azi REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2013. Aceasta deoarece la fiecare dintre cele trei probe susținute de elevi la EVALUARE NAȚIONALĂ 2013-limba română, limba maternă și matematică- au absentat câteva mii se elevi. La proba  scrisă de limba română din cadrul examenului de CAPACITATE 2013, desfășurată marți, 25 iunie, au absentat 3.694 de elevi, cei mai mulți absenți fiind în județele Bacău – 221 și Bihor -163. Statisticile de la Ministerul Educației arată că la proba scrisă de limba maternă au lipsit 256 de elevi, cei mai mulți absenții fiind în Mureș- 73 și Bihor -58. La proba de Matematică din 27 iunie au absentat 3935 de elevi, județele cu cei mai mulți absolvenți care nu s-au prezentat la examen fiind Bacău – 244 și Arad 243.

Fiecare școală din Cluj în parte este obligată să publice REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2013 CLUJ cel mai târziu până la ora 16.00. După această oră, absolvenții de gimnazium pot depune contestațiile până la ora 22.00.

Inspectoratul Județean Cluj poate publica notele obținute de absolvenții de clasa a VIII-a pe propriul site.

După afișarea rezultatelor finale, elevii se pot înscrie la liceu. Colegiul Național Emil Racoviță ocupă prima poziție în clasamentul celor mai bune licee din județ realizat de gândul, ultima medie de admitere fiind de 9,42, la matematică-informatică. Locul al doilea este ocupat tot de Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu. În top a intrat și Liceul Teologic Unitarian Janos Zsigmond.

În 2012, 16 elevi au obținut media 10

Anul trecut, un număr de 16 elevi din județul Cluj au obținut media 10 la EVALUARE NAȚIONALĂ. În total, peste 250 de note maxime la cele trei probe – limba română, limba maternă și matematică, arată rezultatele de la Inspectoratul Școlar Județean Cluj.

În total au fost obținute  267 note de 10 la cele trei probe – limba română, limba maternă și matematică. Cele mai multe note de zece – 209, au fost obținute la matematică, 51 la limba română și 10 la limba maternă, arată datele publicate anul trecut pentru REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2013 CLUJ.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2013. HARTA REZULTATELOR în BUCUREȘTI și în fiecare județ

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2013 pe EDU.RO

Aici găsiți REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2013 CLUJ

Inchide