Robbie Williams, la finalul concertului: Nu știam că sunt atât de iubit aici; sper că v-ați distrat

Robbie Williams, la finalul concertului: Nu știam că sunt atât de iubit aici; sper că v-ați distrat
Publicat: 17/07/2015, 23:46

La finalul concertului din Piața Constituției, care a durat aproape două ore, Robbie Williams a interpretat piesa „Angels”, urmată de un cover după melodia „I did it my way”. Artistul a părăsit scena pe refrenul piesei „Angels” cântat de fani, nu înainte de a primi un steag al României.

După ce le-a spus fanilor „Mulțumesc” în limba română, Robbie Williams a continuat în limba engleză: „România, ai fost al naibii de minunată”. „Nu știam că sunt atât de mulți oameni care vor veni să vadă show-ul, sper că v-ați distrat”, a mai spus artistul în încheierea concertului.

La final, pe cele trei ecrane cu care a fost dotată scena, au fost proiectate imagini cu publicul și Casa Poporului.

Concertul susținut de cântărețul britanic Robbie Williams în Piața Constituției a început în jurul orei 21.00, cu piesa „Let me entertain you”, peste 60.000 de fani, majoritatea tineri, fiind prezenți la eveniment.

A doua piesă cântată de Robbie Williams a fost „Rock DJ”, după care artistul a salutat publicul în limba română: „Bună seara, București!”.

„Sunt foarte faimos aici, permiteți-mi să mă prezint: numele meu e Robbie fucking Williams, aceasta este trupa mea și, pentru următoarele două ore, ne vom distra împreună”, a continuat starul britanic, de data aceasta în limba engleză.

În timpul concertului au avut loc mai multe momente speciale. Astfel, la un moment dat, tatăl artistului a urcat pe scenă pentru a cânta împreună piesa „Better man”.

Ulterior, Robbie Williams a coborât de pe scenă și a ales o tânără din public cu care a mers „în pat”. Decorul de pe scenă era amenajat ca și cum cei doi s-ar fi aflat împreună într-un pat.

De asemenea, starul britanic a interpretat piesa „Freedom” și apoi i-a cântat, împreună cu publicul, „La mulți ani!” lui George Michael, a cărui zi de naștere a fost pe 25 iunie.

Artistul a comunicat foarte mult cu fanii, coborând de mai multe ori de pe scenă pentru a-i saluta.

Scena pe care a urcat Robbie Williams, îmbrăcat în debutul acestui show în negru, dar care a schimbat apoi mai multe ținute, printre care și o fustă, măsoară 57 de metri lungime și 30 de metri adâncime, iar întreaga producție a fost pregătită de 300 de membri ai staff-ului și 150 de mașiniști, paza fiind asigurată de 600 de agenți de securitate.

În deschiderea concertului lui Robbie Williams au susținut recitaluri artista română Delia și cântărețul britanic Lemar. Show-ul Deliei a început la ora 18.40, iar, la ora 19.00, din cauza unor probleme tehnice, s-a oprit sunetul. După aproximativ trei minute, show-ul a fost reluat și a durat aproximativ 30 de minute. În ceea ce privește recitalul lui Lemar, acesta a început la ora 19.45 și a durat 45 de minute, iar artistul britanic a primit înainte de a ieși din scenă un steag al României.

Concertul lui Robbie Williams a făcut parte din turneul internațional „Let me Entertain You”, care se desfășoară în peste 10 țări.

Turneul „Let Me Entertain You” a debutat pe 25 martie, la Madrid, și a mai inclus show-uri în orașe precum Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) și Tel Aviv (2 mai). Seria de concerte include cele mai cunoscute și de succes cântece ale lui Robbie Williams.

Robbie Williams, în vârstă de 41 de ani, s-a bucurat de un succes uriaș după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume și de single-uri precum „Angels” și „Millennium” și semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său „Rudebox” a fost lansat în 2006 – urmat de „Reality Killed the Video Star” în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezență tot mai ștearsă în peisajul muzicii pop britanice și eșuase în încercarea sa de a se impune pe piața muzicală americană.

În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foștii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes „Progress”, promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântărețul spune că această experiență l-a ajutat să își recapete încrederea în propriile forțe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susținând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Artistul britanic și-a lansat cel de-al șaptelea album de studio, „Under the Radar Volume 1”, la începutul lunii decembrie 2014.

Concertul de la București al lui Robbie Williams a fost o producție semnată de Marcel Avram, împreună cu D&D East Entertainment și East European Production.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Hidroelectrica, prima propunere de dividend de când este companie listată la Bursa de Valori: 13,99...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Va deveni INTERZIS PRIN LEGE. Decizia se pregătește acum în ROMÂNIA. E un gest iubit...
Vești proaste de la Casa de Pensii. Peste 1,5 milioane pensionari nu vor mai primi...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația