Român evacuat „cu cântec” în Marea Britanie: Frigider infestat cu larve și restanțe de mii de lire la plata chiriei

Român evacuat „cu cântec în Marea Britanie: Frigider infestat cu larve și restanțe de mii de lire la plata chiriei
Publicat: 21/01/2020, 15:03

Proprietarul britanic a reușit să evacueze chiriașul după o luptă de șapte luni, după care a aflat că este vorba de un român care nu are niciun bun în Marea Britanie, asfel că nu își poate recupera paguba.

În fotografiile obținute de Daily Mail,se vede mizeria lasată în urmă de chiriaș în locuința cu două camere din Barkong, Essex: frigiderul, scos voit din priză, era plin de larve, în timp ce plicurile cu facturi restante fuseseră lăsate nedeschise în bucătărie.

Chiria restantă ajunsese la 6.250 de lire sterline, la care se adaugă cheltuieli de mii de lire pentru curățenie, reparații și servicii de salubrizare.

Propietarul acuză agenția imobiliară prin care a închiriat locuința că nu a făcut verificări suficiente și nu a descoperit că chiriașul are astfel de antecedente.

Madalina Prundea
Absolventă a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Facultății de Litere, Mădălina Prundea a debutat în presa regională, la „Evenimentul Zilei de Transilvania”, la finalul anului citeste mai mult