Satul de Vacanță Mamaia, promovat printr-un VIDEO spectaculos

Redactor:
Adrian Macarie
Satul de Vacanță Mamaia, promovat printr-un VIDEO spectaculos

Potrivit președintelui Asociației Litoral – Delta Dunării, Cristian Bărhălescu, filmul se adresează tuturor celor care vor să descopere Satul de Vacanță, care este „parte din oferta de relaxare și distracție” din Mamaia.

„Satul de Vacanță Mamaia a fost, este și va fi parte din oferta de relaxare și distracție propusă de stațiunea Mamaia. Satul de Vacanță este parte din amintirile tuturor românilor care au venit vreodată la Mamaia, fie pentru că aici au găsit cei mai gustoși mititei tradiționali, fie pentru că aici au gustat cea mai bună plăcintă dobrogeană, fie pentru că aici au învățat să țină în mână volanul unei mașini, chiar dacă era un scuter electric pe o pistă, fie pentru că aici au trăit pentru prima oară fiorul unei căderi libere de la mare înălțime sau a unei învârteli-răsuceli în Balerină, fie pentru că li s-a tăiat răsuflarea când au văzut Mamaia noaptea, de sus, din Roata Mare”, spune președintele Asociației Litoral – Delta Dunării (ALDD), Cristian Bărhălescu.

Potrivit ALDD, filmul este finanțat din bugetul ce provine din taxa de promovare a stațiunii Mamaia – Sat Vacanță și va fi folosit pentru promovarea la târgurile interne și externe la care reprezentanții asociației vor participa, precum și la evenimentele pe care le vor organiza sau la care vor fi parteneri.

De asemenea, filmul va fi distribuit către hotelieri, agenții de turism, ambasadele României în străinătate.

„După lansarea în 2014 a filmului oficial al stațiunii Mamaia, iar în 2017 a noii versiuni a acestuia, Asociația Litoral – Delta Dunării lansează acum filmul oficial de promovare a Satului de Vacanță.(…) Satul de Vacanță este locul unde folclorul și mâncărurile tradiționale românești s-au întâlnit cu bucătăria orientală și cu cea mediteraneeană, este locul unde se aude și se dansează și cântecul românesc și cel de inspirație orientală. Satul de Vacanță Mamaia este Levantul nostru, care uluiește de fiecare dată turiștii occidentali și-i face să se simtă fericiți că au ales ca destinație de vacanță România”, a mai arătat Cristian Bărhalescu.

Sursa video: Vimeo, Asociatia Litoral Delta Dunarii

Inchide