Scandal la vot cu familia Melencu. Bunicul Luizei, despre polițiști: Sunt complicii lui Dincă

Redactor:
Luiza Paraschivu
Scandal la vot cu familia Melencu. Bunicul Luizei, despre polițiști: Sunt complicii lui Dincă
Incidente la secția de vot din Radomir, județul Dolj, unde au votat, duminică după-amiaza, membrii familiei Luizei Melencu, una dintre tinerele despre care se presupune că a fost răpită și ucisă de Gheorghe Dincă.

Rudele Luizei Melencu au mers să voteze la secția din Radomir, dar l-au văzut pe unul dintre polițiștii din comună, despre care spun că s-a ocupat de cazul dispariția fetei de 19 ani. Oamenii au mers să-l întrebe pe omul legii dacă mai are vreo veste despre copilă. Bunicul Luizei spune că polițistul le-a închis ușa în nas, apoi a plecat din secția de votare.

„Am vrut să-l întrebăm și noi ce mai știe de caz, să ne spună și…Uitați cum fug! Fug! Toți fug de responsabilitate! Dovada că nu și-au făcut datoria. Încă o dată fac această afirmație: nu și-au făcut datoria! Luiza nu e moartă! Luiza e traficată datorită acestor nemernici de polițai. Nu, nu sunt polițai. Ăștia sunt criminali!”, a spus bunicul Luizei Melencu.

Acesta a mai spus că tot timpul polițiștii le-au întors spatele și i-a acuzat pe oamenii legii că sunt complicii lui Dincă.

„De aia fug, că sunt vinovați. Toți sunt vinovați! Toți sunt complicii lui Dincă!”, a adăugat bunicul Luizei Melencu.

„Când am dat telefon la 112, a venit acasă și a zis: hai, dom”ne, că fata e plecată cu un băiat, e îndrăgostită și are să vină acasă. Uitați, nu a venit acasă! Datorită acestor nemernici!”, a mai spus acesta, aratând cu mâna spre mașina de poliție care tocmai plecase în trombă.

„Sunt pe mână cu hoții, polițaii”, a acuzat o altă membră a familiei Melencu.

Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie, din Caracal. Ultima dată ea a fost văzută urcându-se într-o mașină de ocazie. Ulterior, după ce o altă adolescentă din zonă, Alexandra Măceșeanu, a fost dată dispărută, ancheta deschisă a condus la Gheorghe Dincă, un bărbat din Caracal care făcea taximetrie ilegal. Acesta a mărturist că le-a omorât pe cele două fete. Ancheta în acest caz este încă în desfășurare.

×
Inchide