Șerban Huidu îi răspunde „cercopitecului, angajat al varanului”: Nu mă voi lăsa călcat în picioare

Șerban Huidu îi răspunde cercopitecului, angajat al varanului: Nu mă voi lăsa călcat în picioare
Publicat: 31/01/2013, 18:25
Actualizat: 03/09/2019, 01:58

Fostul prezentator de televiziune Șerban Huidu, condamnat la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, afirmă că este victima unui șantaj mediatic și că va continua să sprijine financiar rudele victimelor care au decedat în accidentul produs de el.

„Traiesc in ultime zile un șantaj media de neimaginat! M-am deplasat la o petrecere organizată Roton (o casă de discuri autohtonă-un important jucător de pe piața media), ca să mă intâlnesc cu oamenii din industria în care activez! În interior am fost filmat non stop, pentru a se folosi limbajul: ‘Ia uite, petrece după accidentul ăla teribil!’ Jalnic și patetic!”, scrie fostul Cârcotaș, pe blogul său, într-o postare intitulată „Precizări care trebuie făcute”.

Potrivit acestuia, paparazii de la evenimentul respectiv au mers cu el „în hoardă, filmând și făcând poze, peste zece kilometri”.

„Deci nu am fost singur, ci împreună cu 8-9 hărțuitori în jurul meu! Nu ați văzut că toți dau ‘exclusivități’. Măcar să simtă că lucrează, că de pițipoance surprinse în pădure e plină lumea! Pozele în care stăteam erau după 3 ore de mers non stop cu paparazzi după mine! Trebuia să fii văzut fețele lor! Și cred că o să le și vedeți, cum urcă și coboară în parc! Toate la timpul lor!”, adaugă el.

Șerban Huidu mai spune că „nu este nebun” și nici nu vrea să impresioneze, vrea însă ca toți oamenii din media care știu realitatea să relateze corect, „deși au ales limbajul populist și ușor de vândut”.

Fostul realizator de emisiuni tv și radio afirmă că va continua să vireze bani în contul destinat victimelor accidentulu său, asigurându-i și de toată compasiunea lui.

„Vreau să asigur rudele victimelor că nu mă întorc în prim plan în televiziune, așa cum greșit cred, și că banii, pe care i-am convenit, îi dau în continuare în contul care a fost închis, deși am avut o înțelegere pe care numai eu am decis să o respect! …. Aș vrea să asigur urmașii victimelor de adânca mea compasiune, dar aș vrea să înțeleagă că nu mă voi lăsa călcat în picioare, deși asta s-a urmărit de către media și avocații care îi manipulează”, mai scrie el.

Huidu: Nu am contestat nimic și am primit epitete de „drogat” sau „criminal odios”

Referitor la „presa de scandal”, Șerban Huidu spune că „din asta trăiește, din oameni care își pun poalele în cap… nu dau doi bani pe dramă, victime, vinovații sau adevăruri”.

Despre dosarul său, Huidu afirmă că nu a contestat nimic, deși o putea face „pentru ca procesul să se termine repede și oamenii să primească despăgubirile ce vor fi stabilite de către judecători”.

„Ce am primit in schimb? epitete de: ‘drogat’ sau ‘criminal odios’! Exprimarile de genul ‘Dacă eram eu, luam 20 de ani’ și ‘În America era deja la inchis’ se lovesc de jurisprudența existentă!

În finalul postării, Șerban Huidu afirmă că se va supune oricărei hotarari a Justiției, în care are încrederea că își va face treaba, „indifent de cât de mare este presiunea media exercitată în aceste zile asupra ei”.

„Asta ca să răspund unui cercopitec, angajat al văranului, căruia cică trebuie să îi mulțumesc că nu pune presiune pe justiție! Aschia nu sare departe de gard!”, încheie el.

În 29 iunie, Șerban Huidu a fost condamnat de Judecătoria Brașov la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă. Familiile victimelor accidentului au făcut recurs la decizia judecătorilor, următorul termen fixat la Curtea de Apel Brașov fiind abia anul viitor, pe 31 ianuarie.

La jumătatea lunii mai, Șerban Huidu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, în urma accidentului soldat cu trei morți produs în octombrie 2011 în zona localității Timișul de Sus din județul Brașov. În urma accidentului provocat de Huidu, și-au pierdut viața Ioan Garbis, Magda Drăghici și Ștefan Lungu Balog, cei trei fiind colegi la o firmă din Brașov. În 16 octombrie 2011, ei se îndreptau cu un autoturism Dacia spre Aeroportul Otopeni. Șerban Huidu circula dinspre Capitală spre Brașov, iar la ieșirea din localitatea Timișul de Sus, într-o zonă în care sunt curbe, a intrat cu mașina pe contrasens și a izbit autoturismul Dacia în care se aflau cele trei persoane. Huidu se afla în mașină împreună cu soția sa, cu cei doi copii în vârstă de doi și patru ani și cu bona acestora.

Judecătoria Brașov a ajuns la concluzia că vina pentru producerea accidentului din 16 octombrie 2011 revine „în totalitate” fostei vedete TV Șerban Huidu, deoarece nu a ajuns pe contrasens în urma unui derapaj, ci fiindcă a pierdut din raza vizuală șoseaua, întorcându-se către copiii săi aflați pe bancheta din spate.

Potrivit concluziilor expertizei tehnice, la momentul accidentului mașina condusă de Huidu rula cu 87 de kilometri la oră, în condițiile în care limita de viteză era de 50 de kilometri la oră, și a intrat total pe contrasens.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Epidemie de singurătate printre părinți, dezvăluie un studiu din SUA