Laura Petrescu
29.08.2019
Știri

Situație alarmantă în Buzău: Mii de apartamente, fără apă caldă de o săptămână

Situație alarmantă în Buzău: Mii de apartamente, fără apă caldă de o săptămână
Aproximativ 6.000 de apartamente din Buzău sunt, de o săptămână, fără apă caldă, în condițiile în care furnizorul agentului termic a rămas fără gaze la centrala principală, transmite corespondentul Mediafax.

Directorul Regiei Autonome Municipale Buzău, Aurel Gubandru, a declarat, corespondentului Mediafax, că problemele au început pe 21 august. Atunci, a fost oprit gazul la centrala societății care asigură distribuția agentului termic în Buzău, pentru neplata facturilor.

Astfel, aproximativ 6.000 de apartamente din Buzău au rămas fără apă caldă.

„Automat, neavând gaz la acea centrală, a fost oprită apa caldă. Sunt afectate aproximativ 6.000 de apartamente. Este foarte dificil. Sperăm să o scoatem la capăt. Este și o presiune a oamenilor care stau fără apă caldă”, a declarat Gubandru.

Acesta a adăugat că, sâmbătă, cel mai probabil, oamenii vor avea din nou apă caldă, după ce s-a găsit o soluție provizorie.

„Este în curs de rezolvare această problemă. Dăm drumul la un cazan propriu și atunci oamenii vor avea apă caldă. Sâmbătă va fi gata. Cazanul era în proprietatea Primăriei”, a afirmat directorul RAM Buzău.

 

Inchide