Șoferul drogat care a provocat un accident pe Bd. Dacia, REȚINUT. Răspunsul uluitor dat de acesta când a fost întrebat de ce mergea cu viteză mare. UPDATE

Redactor:
Andreea Traicu
Șoferul drogat care a provocat un accident pe Bd. Dacia, REȚINUT. Răspunsul uluitor dat de acesta când a fost întrebat de ce mergea cu viteză mare. UPDATE
Detalii pe gândul

„Aveam viteză (..) Nu a fost cu intenție. O excita (n.r. pe soție ) când mergeam cu viteză”, a declarat bărbatul după ce a fost externat.

Întrebat dacă era drogat, a răspuns: „Da, amândoi (n.r. și partenera) eram”.

După accident bărbatul a fost internat, alături de partenera sa și de alte trei persoane. Femeia va fi externată, cel mai probabil, luni, potrivit medicilor. Șoferul a fost preluat de la Spitalul Floreasca de polițiști, fiind dus la audieri.

Doctorii au recoltat probe pentru a stabili dacă au consumat substanțe stupifiante sau alcool.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul nu avea permis pemis de conducere emis de autoritățile din România, prezentând un document care ar atesta că deține un astfel de act în alt stat.

Sursele citate precizează că partenera șoferului a dat o declarație în calitate de parte vătămată, precizând că cei doi se certau înainte de accident.

Accidentul care a avut loc, sâmbătă, pe Bulevardul Dacia din București, este investigat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, bărabtul audiat fiind suspectat că a lovit intenționat celelalte trei mașini, susțin surse judiciare.

„În jurul orei 15.00, pe Bvd. Dacia în apropierea intersecției cu Calea Victoriei, pe sensul de mers dinspre Calea Griviței spre Calea Victoriei, s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate 4 autovehicule. În urma acestui eveniment mai multe persoane au fost rănite unele dintre acestea solicitând transportul la spital. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, care împreună cu polițiștii Brigăzii Rutiere și polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, vor stabili toate aspectele și împrejurările producerii acestui eveniment”, au anunțat, sâmbătă, reprezentanții Brigăzii de Poliție Rutieră a Capitalei.

Potrivit unor informații, bărbatul ar fi avut un conflict cu partenera sa, alături de care se afla în mașină, cei doi aplicându-și lovituri. Pe de altă parte, șoferul a declarat, după externare, că nu se certa cu iubita lui.

Din primele informații strânse de procurori, acuzația sub care ar urma să se facă investigația ar fi de tentativă de omor, încadrarea concretă urmând să de facă după audieri.

Șapte persoane au fost implicate în accident, cinci dintre ele fiind transportate la spital.

Tags:
Inchide