• Publicat:
Știri

Șoferul sloven care a ucis în accident un procuror din Arad și pe familia acestuia, găsit mort

Șoferul sloven care a ucis în accident un procuror din Arad și pe familia acestuia, găsit mort
Șoferul sloven care i-a ucis pe prim-procurorul arădean Flavius Chiș și pe membrii familiei acestuia într-un accident petrecut pe o autostradă de lângă Ljubljana, după care a fugit, fiind căutat de Poliție, a fost găsit mort, autoritățile suspectând că s-a sinucis, conform presei locale.

Publicațiile din Slovenia citează oficiali din Poliție, care au declarat, joi, că a fost confirmată moartea șoferului căutat în urma accidentului în care au murit patru români, transmite MEDIAFAX.

Potrivit zurnal24.si, cadavrul unui bărbat a fost descoperit încă de duminică într-o pădure aflată între localitățile slovene Logatec și Laze, iar polițiștii au primit informații că este vorba despre Stanka Brajerja (50 ani), șoferul cisternei implicate în accidentul din 13 iulie, în care au murit prim-procurorul arădean Flavius Chiș, soția, copilul și soacra acestuia.

Autoritățile slovene au confirmat abia joi identitatea, după ce au primit rezultatele testelor ADN.

Conform altor publicații locale, polițiștii nu au, în acest moment, suspiciuni privind cauzele morții bărbatului, pe corpul căruia nu au fost găsite urme de violență, astfel că există suspiciunea că acesta s-a sinucis.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, Flavius Chiș, a murit, în 13 iulie, într-un accident rutier petrecut pe o autostradă din Slovenia, în care și-au mai pierdut viața soția sa, fiul său în vârstă de cinci ani și soacra sa.

Accidentul a avut loc în apropiere de Ljubliana, pe autostradă, unde autoturismul în care se afla prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, Flavius Chiș, împreună cu familia sa, a fost izbit de o autocisternă condusă de un șofer, în vârstă de 51 de ani, care a fugit de la fața locului, fiind căutat de de polițiști.

Conform Direcției de Poliție din Ljubljana, accidentul s-a petrecut, în 13 iulie, în apropiere de Logatec, un oraș situat la sud-vest de Ljubljana.

Colegii victimei declarau la acea vreme, corespondentului MEDIAFAX, că Flavius Chiș, care avea 44 de ani, plecase în vacanță cu familia. Soția avea 35 de ani, iar fiul lor avea cinci ani și în toamnă ar fi mers pentru prima dată la școală. În accidentul din Slovenia a murit și soacra procurorului, în vârstă de 60 de ani.

Flavius Chiș urma să devină prim-procuror din 15 iulie, după ce a câștigat un concurs, iar în ultimii ani a fost și purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Conform presei slovene, autoturismul în care se afla Chiș era oprit pe banda de urgență, iar o autocisternă l-a lovit și l-a proiectat în stâncile de la marginea autostrăzii.

În acident a mai fost implicat un autoturism din România, ai cărui ocupanți ar fi fost prieteni ai victimelor, care îi însoțeau în vacanță. Este vorba despre două persoane care au fost rănite, fiind internate în Slovenia.

Inchide