SOLUȚIE. Cum a reacționat un bărbat care a s-a trezit cu Poliția acasă după ce a găsit 5.000 de euro, pe stradă!

SOLUȚIE. Cum a reacționat un bărbat care a s-a trezit cu Poliția acasă după ce a găsit 5.000 de euro, pe stradă!
Polițiștii au recuperat banii femeiii în numai trei ore/Sursa: Facebook/Poliția Română
Publicat: 26/05/2020, 14:47
Actualizat: 26/05/2020, 16:18

Un bărbat din Alba Iulia care a găsit, într-o parcare, o borsetă în care se afla un plic cu 5.000 de euro, s-a trezit cu Poliția la ușă la scurt timp după ce a dus banii acasă. Acesta a găsit imediat o soluție care să-l scoată din încurcătură, mai ales că, pentru „însușirea bunului găsit” se poate ajunge la închisoare.

Polițiștii dij Alba Iulia au intrat în alertă după ce o femeie în vârstă de 26 de ani a anunțat, disperată, că a pierdut o borsetă în care se afla darul ei de nuntă, adică 5.000 de euro. Aceasta a explicat că, din ce bănuiește, ar fi pierdut banii la în fața blocului, în momentul în care tocmai se urca într-un taxi ținând-și copilul în brațe.

Potrivit polițiștilor, aceasta a spus că ar fi auzit un zgomot, însă nu l-ar fi luat în seamă. Se grăbea să ajungă la familia soțului, care avea mare nevoie de ajutor financiar. Când a ajuns la socri, tânăra a descoperit, îngrozită, ca a pierdut banii.

A găsit soluția salvatoare

Ca urmare, fără mai piardă timpul, femeia a mers imediat la Poliția Municipiului Alba Iulia. O echipă de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale a mers la locul în care reclamanta spunea că s-a urcat în mașină și au vizionat imaginile surprinse de camerele de luat vederi montate în zonă.

Așa au identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani, care locuiește în zonă și au mers, în grabă, la ușa acestuia. Luat prin surprindere, vecinul a recunoscut că a găsit banii și i-a predat imediat.

Acesta a spus polițiștilor că tocmai intenționa să-i predea, însă Poliția a ajuns la ușa lui înainte să apuce să iasă din casă.

Potrivit anchetatorilor, declarația acestuia s-a dovedit salvatoare, în condițiile în care termenul legal pentru predarea bunului găsit este de zece zile.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase