Soția lui Bogdan Drăghici ar fi vrut să sesizeze DGASPC, dar i s-a spus că încearcă să îl defăimeze pe președintele T.A.T.A

Soția lui Bogdan Drăghici ar fi vrut să sesizeze DGASPC, dar i s-a spus că încearcă să îl defăimeze pe președintele T.A.T.A
Publicat: 22/08/2019, 19:00

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că mărturia fetei vitregi pe care Bogdan Drăghici ar fi violat-o de trei ori și abuzat-o sexual de nenumărate ori a fost catalogată de către anchetatori drept greu de descris în cuvinte, minora fiind traumatizată, rușinată, și-a găsit cu greu cuvintele, și-a pierdut șirul ideilor atunci când a fost nevoită să rememoreze evenimentele traumatizante și a fost cuprinsă de un profund sentiment de vinovăție, considerându-se responsabilă pentru lucrurile care i s-au întâmplat.

Din cauza perioadei lungi în care a fost supusă abuzurilor, fata nu a putut indica detaliat și nu a putut plasa în timp în mod exact fiecare agresiune, potrivit surselor citate.

Președintele Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor este acuzat de abuz sexual și în alte două cazuri, de către o nepoată și o fată a unor prieteni de familie.

Filmul evenimentelor

Bogdan Drăghici s-a căsătorit cu soția sa Helen în 2008, ea având două fiice din prima căsătorie. Ulterior, bărbatul a făcut un copil cu Helen, o fetiță, iar în casa în care aceștia locuiau a venit și fata lui Bogdan Drăghici din prima căsătorie.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că pe 24 iulie 2019, polițiștii au început urmărirea penală față de Bogdan Drăghici pentru infracțiunea de corupere sexuală a minorilor, deoarece acesta ar fi desfășurat acte cu conotație sexuală în prezența fiicei pe care o are cu Helen, în vârstă de 10 ani, iar în trecut, a făcut același lucru în fața unei nepoate.

Pe 1 august 2019, anchetatorii au extins urmărirea penală și pentru infracțiunea de viol, Bogdan Drăghici fiind acuzat că, în perioada 2015-2016, a întreținut de trei ori relații sexuale cu fiica sa vitregă, în vârstă de 13-14 ani la momentul respectiv, împotriva voinței sale, în timp ce mama copilei era plecată din țară.

O altă copilă, fiica unui coleg membru din cadrul Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor, l-a acuzat pe bărbat că, în 2017, după o excursie la Vâlcea a acestuia împreună cu fiica sa din prima căsătorie și cu ea, ea având 13 ani la momentul respectiv, ar fi atins-o în zonele intime, că umbla dezbrăcat și făcea baie cu ușa deschisă. Ulterior, tatăl tinerei care l-a acuzat pe Drăghici că a atins-o nepotrivit, membru al Alianței Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor, a negat acuzațiile, spunând că fiica sa a interpretat greșit gesturile.

În cadrul unor discuții în familie însă, soția lui Bogdan Drăghici a aflat că și nepoata sa, în prezent de 22 de ani, pe când avea 12-14 ani, ar fi fost victima comportamentului deviant al lui Bogdan Drăghici în perioada în care el o medita pentru examenul de capacitate, dar nu a spus nimănui de frică.

Pe 1 august 2019, fiica vitregă a lui Bogdan Drăghici le-a povestit anchetatorilor că, în 2013-2014, când avea 11 ani, bărbatul a rămas la ea în pat după povești, a strâns-o în brațe, gesturile acestea repetându-se de mai multe ori, o dată la câteva zile. Într-una dintre seri, bărbatul a atins-o pe fiica sa vitregă în zona intimă. Acasă, spun surse judiciare pentru MEDIAFAX, Bogdan Drăghici făcea duș cu ușa deschisă și își chema fiica vitregă, dar și pe cea din căsătoria anterioară să îi aducă prosopul, expunându-și părțile intime. Fetelor le cumpăra costume de baie și lenjerie intimă și intra în cabina de probă sau băga capul să le vadă, în ciuda protestelor acestora. Acasă, le punea din nou să probeze articolele cumpărate, ocazie cu care le și fotografia. Bogdan Drăghici ar fi imprimat fotografiile cu minorele în costume de baie și le-ar fi ținut separat în albume.

Soția bărbatului ar fi mers, spun surse judiciare pentru MEDIAFAX, la Secția 24 de Poliție pentru a relata suspiciunile sale, însă cei de acolo i-ar fi spus că nu are dovezi, că încearcă să facă presiuni în procesul de divorț și că bărbatul ar putea să o acuze de calomnie. Și nepoata femeii, tânăra de 22 de ani, a fost la Secția 24 de Poliție, însă i s-a spus că s-a prescris cazul și oricum nu au dovezi.

Soția lui Bogdan Drăghici ar fi fost și la DGASPC Sector 5 pentru a sesiza cazul, însă i s-a spus că este paranoică și că încearcă să-l defăimeze pe bărbat, care ar fi un tată model.

Femeia a arătat apoi că în aprilie 2019 a fost contactată de polițiștii de la IGPR care i-au cerut informații despre Bogdan Drăghici, în legătură cu poze făcute copiilor și cu activitatea lui de pe internet. Aceste întrebări, au precizat sursele judiciare pentru MEDIAFAX, au făcut-o să-și amintească de episodul povestit de nepoata sa, acum în vârstă de 22 de ani. Polițistul a sfătuit-o să se uite la filmul „Leaving Neverland” și să vorbească cu fiicele sale. După ce a văzut filmul, femeia a vorbit cu fiica sa din prima căsătorie, care i-a confirmat comportament nepotrivit al bărbatului.

Sursele judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că atunci când a fost audiat Bogdan Drăghici, acesta a negat acuzațiile ce i se aduc și a spus că acestea reprezintă punctul culminant al demersurilor pe care fosta sa soție le-a făcut de-a lungul ultimilor ani pentru a o lua din casă pe fiica lor minoră.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesor ieșit din comă a fost în anul 3906 și știe...
Cât costă o manichiură și un tuns simplu înainte de Paște! Prețurile au explodat, în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Marele ACTOR al țării a MURIT! Durere infinită: Actor extraordinar și un om și mai...
Pască fără aluat. Rețeta lui Sorin Bontea
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Andreea Bălan și-a aniversat ziua de nume la spital: ”Ce să zic, la mulți ani!”
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Substanțele toxice din microplastice pot fi absorbite prin piele, arată un studiu