Stai să vezi ce-o BAT când iese din ȘCOALĂ. Un elev a fost filmat când amenința o PROFESOARĂ, din cauza unei note

Redactor:
Petre Mazilu
Stai să vezi ce-o BAT când iese din ȘCOALĂ. Un elev a fost filmat când amenința o PROFESOARĂ, din cauza unei note
Un elev de clasa a XI-a a amenințat o profesoară pentru că i-a dat nota doi la o lucrare. Cum a decurs dialogul între elevul nemulțumit și profesoara de la un liceu tehnologic din Râmnicu Vâlcea și care sunt consecințele pe care le-ar putea suporta tânărul.

Imaginile cu elevul care își amenință profesoara au fost postate pe Facebook.

Incidentul a avut loc la Liceul tehnologic „Căpitan Nicolae Pleșoianu” din Râmnicu Vâlcea. Elevul de clasa a XI-a a fost filmat în timpul orei de un coleg. Pe un ton ridicat, băiatul îi cere explicații profesoarei pentru o notă primită în timp ce stă sprijinit de catedră și lovește cu pumnul în masă. La final, elevul o amenință pe profesoară.

„Arătați-mi și mie unde am greșit, sunteți profesoară și trebuie să-mi arătați unde am greșit. Citește din carte și arată-mi unde am greșit… mai citește o dată… vorbesc cum vreau… să te vedem pe stradă când nu mai ești în școală… mă…pe ea”, sunt replicile elevului în timp ce profesoara încearcă să-l calmeze: „Nu e bine ce faci… Ți-am dat câteva indicii…eu zic să te gândești mai bine, o să-ți scad nota la purtare.” Colegii l-au întrebat la final dacă a primit nota 2, iar elevul a încheiat cu amenințarea: „Stai să vezi ce-o bat când iese din școală!”

Poliția a început o anchetă după ce polițiștii au văzut imaginile cu incidentul.

„Ne-am autosesizat, facem cercetări în această cauză. Deja au fost dispuse măsuri și urmează să fie depusă o plângere”, a declarat pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Sandra Bălteanu.

Pentru comportamentul său, elevul ar putea fi exmatriculat de conducerea Liceului Tehnologic și se va alege cu dosar penal pentru amenințare.

 

 

 

 

Inchide