• Publicat:
Știri

STB anunță: Tramvaiul 41 nu va circula în weekendurile din septembrie

STB anunță: Tramvaiul 41 nu va circula în weekendurile din septembrie
Linia tramvaiului 41 din Capitală va fi suspendată în zilele de weekend din luna septembrie, pentru finalizarea lucrărilor la suprastructura podului peste Șoseaua Virtuții, a anunțat, joi, Societatea de Transport București. În zilele lucrătoare, tramvaiul va circula doar până la ora 23.00.

Potrivit unui comunicat remis Mediafax, linia de tramvai 41 va fi suspendată în zilele de weekend din septembrie, pentru finalizarea lucrărilor la suprastructura podului peste Șoseaua Virtuții, în zona aflată deasupra traseului liniei tramvaiului 41.

„Constructorul acestui proiect trebuie să asigure, în continuare, condițiile de lucru în siguranță și fără riscuri. Prin urmare, se impune suspendarea circulației tramvaielor din această linie, în următoarele trei săptămâni, în zilele de weekend: 14 -15 septembrie, 21 – 22 septembrie, 28 – 29 septembrie 2019. Totodată, de luni până vineri, până la sfârșitul lunii septembrie 2019, tramvaiele liniei 41 vor circula doar până la orele 23.00″, potrivit comunicatului citat.

Pentru asigurarea transportului în zonă, STB anunță că va suplimenta cu un număr de 20 de autobuze parcul liniilor navetă deja existente, respectiv 641 și 642 și, în plus, vor mai fi suplimentate și liniile de tramvai 47, 1 și 10, care converg în zona traseului liniei 41, cu un număr de 19 vagoane.

Inchide