Stomatolog șantajat de pacientă. I-a cerut 10.000 de euro pentru a nu-l denigra în presă

Redactor:
Andrei Dumitrescu
Stomatolog șantajat de pacientă. I-a cerut 10.000 de euro pentru a nu-l denigra în presă
O femeie din județul Bacău a fost reținută după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce primea 2.000 de euro de la un medic stomatolog pe care îl șantaja, banii reprezentând o primă tranșă din 10.000 de euro ceruți acestuia.

Femeia i-a cerut medicului stomatolog 10.000 de euro și diverse servicii medicale gratuite, pentru a nu-l denunța autorităților sau pentru a nu-l denigra în mass-media, se arată într-un comunicat de presă al Direcției Generale Anticorupție și Parchetului Judecătoriei Bacău.

Medicul stomatolog a denunțat-o pe femeie la Serviciul Județean Anticorupție Bacău. Acesta a reclamat că este șantajat de Maria Dimofte, o pacientă în vârstă de 50 de ani, care îi cere 10.000 de euro pentru a nu-l denigra în presă cu privire la faptul că o lucrare pe care i-a făcut-o în trecut s-ar fi infectat.

Pe lângă cei 10.000 de euro, Maria Dimofte îi ceruse doctorului să-i facă gratuit și patru implanturi dentare.

Medicul a primit din partea autorităților 2.000 de euro marcați, acesta anunțând-o pe femeie că a făcut rost de o parte din bani. Flagrantul a fost realizat miercuri după-amiază, chiar în cabinetul medicului stomatolog.

Inchide