Stomatolog șantajat de pacientă. I-a cerut 10.000 de euro pentru a nu-l denigra în presă

Stomatolog șantajat de pacientă. I-a cerut 10.000 de euro pentru a nu-l denigra în presă
Publicat: 22/11/2012, 17:36
Actualizat: 05/07/2013, 22:22

Femeia i-a cerut medicului stomatolog 10.000 de euro și diverse servicii medicale gratuite, pentru a nu-l denunța autorităților sau pentru a nu-l denigra în mass-media, se arată într-un comunicat de presă al Direcției Generale Anticorupție și Parchetului Judecătoriei Bacău.

Medicul stomatolog a denunțat-o pe femeie la Serviciul Județean Anticorupție Bacău. Acesta a reclamat că este șantajat de Maria Dimofte, o pacientă în vârstă de 50 de ani, care îi cere 10.000 de euro pentru a nu-l denigra în presă cu privire la faptul că o lucrare pe care i-a făcut-o în trecut s-ar fi infectat.

Pe lângă cei 10.000 de euro, Maria Dimofte îi ceruse doctorului să-i facă gratuit și patru implanturi dentare.

Medicul a primit din partea autorităților 2.000 de euro marcați, acesta anunțând-o pe femeie că a făcut rost de o parte din bani. Flagrantul a fost realizat miercuri după-amiază, chiar în cabinetul medicului stomatolog.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase