STRAȘNIC împachetat! Două rânduri de hârtie, o cutie de carton MURDARĂ și multă bandă adezivă. Cinci oameni SE LUPTĂ să deschidă darul oferit de FIREA primarului Madridului

Redactor:
Firuta Flutur
STRAȘNIC împachetat! Două rânduri de hârtie, o cutie de carton MURDARĂ și multă bandă adezivă. Cinci oameni SE LUPTĂ să deschidă darul oferit de FIREA primarului Madridului
Gabriela Firea oferă primăriței Madridului un cadou. Cinci oameni se luptă două minute să desfacă darul. Vezi câte rânduri de hârtie și bandă adeziva acopereau o cutie de carton murdară cu o vază kitch

Obiectul de artă, respectiv o vază, oferit de primarul Gabriela Firea era învelit în două rânduri de hârtie, care acoperea o cutie din carton, urâtă, murdară și lipită cu bucăți de bandă adezivă.

„Întâlnirea de la primaria Madridului a fost gestionată de Ambasada României, a cărei conducere a fost mult mai preocupată de cenzurarea presei, decât de evitarea unor situații penibile de protocol precum aceasta. Și asta nu e tot! Pare incredibil pentru o țară europeană ca România, dar șeful de presă de la primăria Madridului a fost certat de conducerea ambasadei pentru că a chemat presa. (…) Bineînțeles că spaniolii nu s-au supărat pentru lipsa de tact a diplomaților români (purtători de valize diplomat), antrenați doar ca să smulgă telefoanele mobile din mâinile cetățenilor. Vezi cazul încă nesoluționat al fostului purtător de cuvinte al Ambasadei de la Madrid! Excesul de zel de pe vremea răposatului nu a dispărut, nici vechile apucături securiste, iar ambasada de la Madrid ne dovedește încă o dată că nu are nicio legătură cu spiritul european al transparenței și cu respectarea dreptului la libertatea de exprimare”, a scris jurnalistul pe Facebook.

 

La finalul postării, acesta se întreabă retoric dacă chiar era nevoie de o delegație de 21 de oameni la semnarea unui simplu acord de colaborare.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, însoțită de o delegație de specialiști de la Primărie, a efectuat începând cu 5 noiembrie, o vizită oficială în capitala Spaniei, la Madrid, la invitația omologului său, Manuela Carmena Castrillo.

„Am semnat, la Madrid, Memorandumul de colaborare între orașele-capitale București și Madrid, în domeniile infrastructură, smart city, educație, cultură și turism. Madridul este un model de aplicare a conceptului „smart-city” ce poate fi implementat și la Bucuresti. Considerăm că Spania este un model în plan european din punctul de vedere al modului de integrare a cetățenilor, atât la nivel guvernamental, cât și al societății.

Semnarea Memoradumului va contribui la consolidarea cadrului bilateral de cooperare, inclusiv în domeniul modernizării administrației publice locale. În Spania există o lege a capitalei care rezolvă cu succes o serie de incompatibilități și incongruențe ce intervin în relația dintre administrația publică locală și autoritatea centrală, de aceea găsesc oportun să preluăm acest model administrativ”, a scris Firea pe Facebook. 

 

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 anunţă un nou dezastru! Ce se...
S-a SINUCIS în faţa tuturor! Ştirea tristă a zilei în România
FOTO. Cum arăta Crina Matei în tinerețe! Imagini fabuloase cu actrița în urmă cu zeci...
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea...
Ion Țiriac și-a amintit ziua în care i-a cerut bani de pizza lui Ilie Năstase!...
S-a aflat ce SALARIU are preşedintele SUA. Mulţi au rămas surprinşi de suma primită lunar
Joe Biden a lansat un mesaj ascuns în site-ul Casei Albe: „Dacă citeşti acest lucru,...
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Mesaj ascuns pe site-ul Casei Albe, apărut imediat după ce Joe Biden a preluat mandatul:...
S-a SINUCIS în faţa tuturor! Ştirea tristă a zilei în România
Ea este mândria romilor! Este frumoasă, dar și deșteaptă. A fost admisă la 5 facultăți...
Este dovada CĂLĂTORILOR în TIMP? O descoperire recentă provoacă o CONTROVERSĂ de proporții
Două zone din România, pe lista destinațiilor de vacanță recomandate de New York Times
Vestea teribilă pentru toți șoferii: se întâmplă la pompă cu prețul la benzină și motorină
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
Vestea ȘOC a momentului despre Sebi, băiatul de 7 ani, dat dispărut de două săptămâni
Theresa Ivancik, femeia cu bicepși de 40 de centimetri care este des confundată cu un...
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Omul care după ce a închis două afaceri a reuşit să transforme un chioşc de...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide