Suma primită de David Popovici de la clubul Dinamo pentru medaliile de aur câștigate la Mondiale

Suma primită de David Popovici de la clubul Dinamo pentru medaliile de aur câștigate la Mondiale
Înotătorul David Popovici / Sursă Foto: Facebook
Publicat: 29/06/2022, 19:29
Actualizat: 29/06/2022, 19:30

Guvernul a aprobat în cadrul şedinţei de miercuri, premierea înotătorului David Popovici de către Clubul Sportiv Dinamo cu suma de 500.000 de lei.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a afirmat că această sumă se adaugă la cea de 1.000.000 de lei oferită de Executiv, prin intermediul Ministerului Sportului.

“Astăzi, Guvernul a aprobat premierea a sportivului român David Popovici de către Clubul Sportiv Dinamo, printr-o hotărâre de Guvern. Clubul Sportiv Dinamo este în subordinea Ministerul Afacerilor Interne, iar pentru performanţele sale David Popovici va primi, ca urmare a aprobării Executivului, suma de 500 de mii de lei. Sunt bani oferiţi prin intermediul Clubului Sportiv Dinamo, aflat în subordinea M.A.I. şi care se adaugă la suma de un milion de lei, premiul extraordinar oferit prin decizie a Guvernului României, prin intermediul Ministerului Sportului”, a transmis Dan Cărbunaru.

Sportivul român a câştigat în luna iunie două medalii de aur la Campionatele Mondiale de Nataţie pentru seniori de la Budapesta.