Supărat pe chiriași, un român din Spania a spart cu ciocanul ușa propriului apartament: „Aplic legea românească!” (VIDEO)

Supărat pe chiriași, un român din Spania a spart cu ciocanul ușa propriului apartament: „Aplic legea românească!” (VIDEO)
Supărat pe chiriași, un român din Spania a spart cu ciocanul ușa propriului apartament: „Aplic legea românească!”. Foto: captură video
Publicat: 20/09/2020, 14:50
Actualizat: 06/04/2021, 15:50

Un român din Spania a spart cu ciocanul ușa propriului apartament dintr-un bloc din Zaragoza. Supărat pe chiriașii care au refuzat să-i plătească chiria și au rămas în locuință, românul spune că a decis să aplice ”legea românească, relatează Observator News, care citează presa spaniolă.

Înarmat cu un ciocan, Daniel  a spart ușa apartamentului său în fața camerelor de televiziune. Românul a mers la poliție și a cerut o intervenție, însă i s-a răspuns că, până nu vor primi o hotărâre judecătorească, polițiștii nu pot acționa.

”Aplic legea românească”

Dacă legea spaniolă aici nu funcționează, am avertizat deja, voi aplica legea românească, ceea ce înseamnă că nimeni nu mă ia de c***e” , a spus el în fața camerelor de televiziune, scrie Observator News, citând periodistodigital.com.

Român dispărut după ce i s-a făcut rău în microbuz la vama Calais

Ioan Filip, un bărbat de 50 de ani, este căutat cu disperare de familie după ce a plecat, în urmă cu o săptămână din România în Anglia, la muncă. Bărbatul, originar din Rotbav, județul Brașov, a plecat pe 11 septembrie cu un microbuz cu direcția Marea Britanie. Însă, la un control la vama Calais, Franța, românului i s-a făcut rău. Familia spune că ar fi suferit o criză de epilepsie. Potrivit mărturiilor șoferului microbuzului cu care călătorea, Ioan a fost preluat de o Ambulanță, după care a dispărut fără să mai dea niciun semn.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase