SURSE. Petreceri de lux, sparte de polițiștii Capitalei! Adrian Copilul Minune, Bianca Drăgușanu, Puya, Alex Velea și Antonia, printre cei care nu au respectat legea- FOTO/VIDEO

Publicat: 07/02/2021, 11:30
Actualizat: 07/02/2021, 12:46

Poliția Capitalei au spart mai multe petreceri în acest weekend, printre care și unele de lux la care au participat vedete precum Alex Velea, Antonia, Bianca Drăgușanu, Puya, Adrian Copilul Minune și Andrei Versace, potrivit surselor GÂNDUL.RO. Vedetele, care nu au respectat măsurile de prevenție, nu au purtat măști și nu au păstrat distanțarea fizică, au fost amendate!

Una dintre petrecerile de lux sparte de polițiștii Capitalei a avut loc în cursul serii de sâmbătă, 6 februarie într-un local din Capitală, unde era celebrat un botez la care au participat Adrian Copilul Minune, Bianca Drăgușanu și Andrei Versace. 30 de persoane au fost amendate la această petrecere, valoare sancțiunilor ridicându-se la peste 150.000 de lei!

Adrian Minune nu este la prima abatere în timpul pandemiei de coronavirus. Acesta a dat o petrecere acasă la el, la care au participat 15 persoane, printre care artistul Costi Ioniță, cântărețul Jador.

Petrecere la care a participat Adrian Minune, spartă de polițiști!

„La data de 06 februarie în jurul orei 23.30, Secția 1 Poliție, a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într-un club, din zona sa de competență teritorială, are loc o petrecere privată, respectiv botez. Polițiștii, împreună cu jandarmi, au identificat și sancționat contravențional cu amendă 30 de persoane. Cuantumul sancțiunilor se ridică la 153.000 de lei. De asemenea, administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu suma de 10.000 lei”, informează autoritățile.

Alex Velea și Antonia ignoră măsurile impuse de autorități!

La cea de-a doua petrecere întreruptă de polițiști petreceau de zor Puya, Alex Velea și Antonia, potrivit surselor GÂNDUL.RO. Și aici au fost aplicate sancțiuni în valoare de peste 15.000 de lei.

„În noaptea de 6 spre 7 februarie a.c., în jurul orei 02.00, Secția 17 Poliție a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într-un club din zona de competență se află în desfășurare un eveniment privat. Polițiști ai Secției 17 sprijiniți de polițiști de la Secția 19 au depistat 32 persoane în clubul respectiv. Toate persoanele prezente au fost legitimate și invitate să părăsească locația, fiind sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 14.500 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Totodată organizatorul a fost sancționat cu suma de 2000 de lei”, informează polițiștii Capitalei.

La cea de-a treia petrecere în care oamenii nu au respectat măsurile impuse de autorități, au participat suporteri echipei FCSB.

„Tot în această noapte, polițiștii ai Secției 17 poliție au fost sesizați prin apel 112 și că la un alt restaurant din zona de competență are loc o petrecere privată. La subsolul restaurantului polițiștii, au constatat că 21 de persoane aniversau o zi de naștere. Toate persoanele prezente au fost legitimate și invitate sa părăsească restaurantul, fiind sancționate contravențional pentru încălcarea preverilor Legii 55/2000 cu amenzi de 10.500 de lei, organizatorul fiind și el sacționat cu 2000 de lei”, mai informează autoritățile bucureștene.