GÂNDUL LIVE. Alex Velea: „Fiți puternici, o să treacă și această perioadă. Mâncați sănătos și faceți sport!” / Antonia: „Ne bucurăm de timpul petrecut împreună””

Publicat: 10/04/2020, 13:13
Actualizat: 10/04/2020, 14:01

Antonia și Alex Velea au vorbit, la GÂNDUL LIVE, despre cum își petrec perioada în izolare, alături de copii. Deși duc dorul scenei, artiștii se bucură de timpul petrecut împreună: se joacă alături de cei mici, gătesc, mănâncă sănătos și fac mult sport.

Alex Velea Ne bucurăm de perioada asta. Că petrecem timp împreună. Eu mi-am dorit foarte mult să petrecem timp împreună. Știm că e o perioadă grea. Suntem fericiți că suntem împreună.

Antonia: Maia este foarte bine, a intrat în carantină mai devreme decât noi, e safe și totul e în regulă. Acolo este mai grav și îmi fac griji. Copiii inventează tot felul de jocuri.

Alex: Îi învățăm pe ei să curețe după ei. Să fie ordonați. Nu sunt așa ordonat ca mama lor, dar vrem să le implementăm treaba asta.

Antonia: Noi ne folosim de Moșu și vara…

Alex: Sună-l pe Moșu, că nu se poate așa ceva.

Antonia: Noi le spunem nu doar că stăm închiși. Le explicăm că este o răceală mai puternică.

Alex: Că e bine să stăm izolați în această perioadă.

Antonia: Ei fac grădiniță online. În fiecare zi Maia are două ore în care studiază cu profesoara și colegii. La Achim e cel mai simplu.

Alex: Sunt convins că toți copiii văd în această perioadă o vacanță prelungită. Dacă au un frățior, o surioară se joacă, uită de plictiseală. Normal, se bat cum se bat toți frații. Am sperat că nu va fi așa ceva, dar e ca orice cuplu, care se altoiesc. Se iubesc, se bat, mai jucăm un PSP. Avem o rutină frumoasă, facem sport, avem o bandă acasă. La începutul acestei pandemii, nu aveam niciun instrument sportiv. Am niște gantere bune, mi-a plăcut cum vine bluza. Are mereu grijă de mine Antonia, facem puiul, punem la cuptor. Nu suntem mari bucătari.

Antonia: E ceva foarte simplu. Piept de pui la cuptor cu orez. Ne-a venit și sacul cu ceapă verde.

Alex: Ce tare era să luăm ceva de pe net. Ceva congelat, stai să nu se vadă reclama. Ba sigur că gătesc și eu, doamnă. Cum să nu. Eu fac micul dejun în fiecare dimineață, care constă fie în ovăz, în funcție de antrenament. De obicei mâncăm carbohidrați pentru absorbție lentă. Mâncăm ovăz cu scorțișoară.

Antonia: Ne este dor de scenă.

Alex: Avem nevoie de energia publicului. Dăm tot ce avem. Sperăm să primim aceleași lucruri, să le acaparăm atenția. Ce dorește orice artist. Noi acum facem vacanțe din sufragerie. Destinația preferată: TikTok. Copiii sunt la părinții mei 2 zile. Am vizitat ieri doi prieteni, pentru că am filmat un clip în casă. Am fost 4 inși.

Antonia: Ieri am fost la studio să trag o piesă. Ieri când am ieșit zici că eram … că nu mai văzusem lumea.

Alex Velea Să fiți puternici, o să treacă și această perioadă. Să învățăm o lecție. Faceți sport, mâncați corect.