Tânără de 18 ani, ucisă după ce a depus mărturie într-un dosar de trafic de minori. Mihaela avea doar 15 ani când a fost racolată de traficanții de carne vie

Tânără de 18 ani, ucisă după ce a depus mărturie într-un dosar de trafic de minori. Mihaela avea doar 15 ani când a fost racolată de traficanții de carne vie
Publicat: 16/02/2020, 09:12

Mihaela Miloiu avea doar 15 ani când a căzut în capcana traficanților de carne vie din Câmpulung. Adolescenta a nimerit într-o spirală a morții, de unde nimeni nu a mai salvat-o. Familia fetei se teme de traficanți chiar și acum, după moartea copilei. În cele din urmă, tânăra le-a povestit celor de la DIICOT prin ce a trecut, iar un judecător i-a citit declarația. „Nimic grav”, au decis magistrații. La scurt timp, Mihaela a ajuns prostituată în Elveția, unde a fost omorâtă de un client.

Cazul Mihaelei Miloiu este înfiorător. Tânăra a fost traficată timp de trei ani de un clan din Câmpulung, dar procurorii DIICOT nu au luat măsuri, scrie libertatea.ro. Traficanții au fost eliberați de un judecator și au continuat să racoleze victime.

La câteva zile, mama Mihaelei vine la cimitir să-și plângă copila de care se îndepărtase. Fata ucisă la 18 ani visa să devină bucătăreasă. Mai mult, ea era o elevă cu note bune, admisă la Colegiul „Dinicu Golescu”.

„Lover boy”-ul care a racolat-o pe fată, Dafinel Boceanu, era un profesionist în acțiunile sale.

„Victimele lor sunt fete sfioase, care nu au respect de sine și încredere. Fata aceea nu ştie ce e dragostea şi, când vine un făt frumos cu buricul de aur şi-i spune „te iubesc, fă”, acela e cuvântul cheie”, explică Iana Matei, fondator Reaching Out România.

Clasa a XI-a a fost un dezastru pentru Mihaela, care a luat nota 4 la purtare și nu mai trecea pe la școală. În ianuarie 2016, după ce a împlinit 18 ani, fata s-a mutat cu proxenetul mascat.

În cele din urmă, fata a ajuns la prostituție în Elveția și – la câteva zile – a urcat în mașina unui client care avea să-i curme viața.

sursa foto: facebook.com/gabryela.miloiu

Citiți întreaga poveste a Mihaelei pe Libertatea.ro

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase