Tânără din Sibiu, acuzată că și-a omorât tatăl cu mai multe lovituri de cuțit, internată la Psihiatrie

Tânără din Sibiu, acuzată că și-a omorât tatăl cu mai multe lovituri de cuțit, internată la Psihiatrie
Publicat: 15/07/2019, 12:16

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ion Veștemean, crima a avut loc în timpul nopții de vineri spre sâmbăta, în locuința din Șura Mare, în care victima locuia cu soția și cele trei fiice. Acesta a fost descoperit cu mai multe plăgi tăiate, la nivelul craniului, toracelui și regiunii cervicale.

„S-a stabilit că inculpata B.E, fiica victimei, în vârstă de 23 de ani, a săvârșit infracțiunea de omor asupra unui membru de familie, constând în aceea că, în noaptea de 12/13.07.2019, în timp ce se afla în imobilul în care locuia împreună cu părinții săi și cu cele două surori mai mici, numita B.E. i-a aplicat tatălui său, B.N., multiple lovituri cu trei cuțite diferite cu care a lovit în mod repetat victima la nivelul capului, sternului, toracelui și zonei cervicale, cauzându-i victimei leziuni traumatice grave care au condus la decesul acesteia. Moartea victimei a fost una violentă”, spune Veștemean.

Din cercetări, anchetatorii au stabilit că între cei doi nu au avut loc anterior conflicte.

Din actele medicale depuse la dosar reiese că tânăra are probleme de sănătate mintală, fiind diagnosticată cu tulburarea psihotică acută, astfel că medicii au recomandat internarea acesteia la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu, existând o îndoială asupra discernământului din momentul comiterii faptei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase