Tânără sechestrată împreună cu fetița ei și obligată să se prostitueze la Brașov. Agresorul a fost arestat

Redactor:
Ioana Sfârlea
Tânără sechestrată împreună cu fetița ei și obligată să se prostitueze la Brașov. Agresorul a fost arestat
O tânără în vârstă de 21 de ani, din județul Brașov, a fost sechestrată împreună cu fetița ei timp de aproape o lună, într-o locație din București și a fost obligată să se prostitueze. Agresorul, un tânăr de 19 ani, a fost reținut de DIICOT și a primit, luni, mandat de arestare pe 30 de zile.

Un tânăr de 19 ani, din București, a fost reținut, luni, pentru 24 de ore, pentru trafic de persoane și lipsire de libertate în mod ilegal, potrivit unui comunicat transmis de DIICOT.

Potrivit procurorilor, acesta este suspectat a racolat prin intermediul Facebook o femeie în vârstă de 21 de ani, prin folosirea metodei „Loverboy”, pe care a convins-o să locuiască împreună cu el, iar ulterior a obligat-o să se prostitueze.

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în perioada 11.07.2019 – 03.08.2019, inculpatul D.C. a racolat prin intermediul unei rețele de socializare o persoană de sex feminin, în vârstă de 21 de ani, prin folosirea metodei Loverboy, pe care a determinat-o să locuiască împreună cu el, iar ulterior, prin constrângere psihică și fizică exercitată atât asupra sa, cât și asupra copilului său minor în vârstă de 2 ani și 6 luni și profitând de starea de vădită de vulnerabilitate a acesteia a exploatat-o prin obligarea la practicarea prostituției în diferite locații închiriate pe raza teritorială a municipiului București, beneficiind de sumele de bani obținute de victimă în această modalitate (aproximativ 8000 lei)”, se arată în comunicat.

Procurorii au mai descoperit că în toată această perioadă, tânăra și fiica ei au fost sechestrate de către bărbat, într-o locație din București.

Tânărul reținut a fost prezentat, luni, Tribunalului pentru Minori și Familie Brașov care a dispus arestarea lui pentru 30 de zile.

Inchide