Tânără suspectă de coronavirus, ridicată direct de pe plaja de la Eforie Nord (VIDEO)

Tânără suspectă de coronavirus, ridicată direct de pe plaja de la Eforie Nord (VIDEO)
Tânără suspectă de coronavirus, ridicată direct de pe plaja de la Eforie Nord (VIDEO)
Publicat: 19/08/2020, 07:27
Actualizat: 19/08/2020, 08:02

O tânără suspectă de coronavirus a fost luată direct de pe plaja de la Eforie Nord, după ce a sunat la 112 și a anunțat că nu mai are gust și miros.

Deși se simțea rău, femeia nu a dorit să piardă vacanța cu cei dragi și timp de două zile a stat la plajă, scrie b1.ro.

Aceasta se afla pe litoral alături de soțul, copiii, mama și sora ei.

Femeia și sora ei au început să se simtă rău de duminică și marți au intervenit și problemele de respirație, febră și alte simptome de Covid, moment în care au apelat la ajutor.

”Întrucât prezenta simptome specifice infectării cu noul coronavirus, a fost solicitat în sprijin un echipaj de prim ajutor care a venit şi a transportat pacientă la spitalul de boli infecţioase din constant.”, a declarat Ana Maria Stoica, ISU Dobrogea.

Tatăl unei fete care a participat la un majorat în Vaslui și ulterior a ajuns pe litoralul românesc alături de un grup de prieteni: “Statul mănâncă bani pentru fiecare caz de COVID-19 raportat“

Tatăl unei fete care a participat la o petrecere de majorat in Vaslui și apoi a ajuns pe litoralul românesc fără să aștepte testul Covid-19 a declarat că “virusul este o mascaradă “ și că nu crede în el, pentru că “ statul mănâncă bani pentru fiecare caz de COVID-19 raportat”, după ce vacanța grupului de tineri a fost anulată, în urma unor simptome prezentate de tânără . Ba mai mult, a spus că niciun tânăr care a fost prezent la petrecere nu a prezentat niciun simptom specific Covid-19. Tatăl fetei este angajat al Ambulanței Vaslui.

Imagini incredibile: Poliția a împrăștiat oamenii adunați la un concert al manelistului Vali Vijelie în Eforie Nord

Un echipaj de poliție a folosit o metodă inventivă pentru a „sparge” gașca adunată la un loc unde cânta manelistul Vali Vijelie, pe litoralul românesc.

Incidentul a avut loc în stațiunea arhiplină Eforie Nord, iar polițiștii prezenți la fața locului au pornit sirena autospecialei din dotare ca să acopere muzica și să împrăștie lumea adunată acolo, scrie digi24.ro.

Potrivit martorilor, oamenii au părăsit zona până la urmă.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase