Tânărul care a huiduit-o pe Dăncilă este membru al USR: Am primit doar un avertisment de la jandarmi

Tânărul care a huiduit-o pe Dăncilă este membru al USR: Am primit doar un avertisment de la jandarmi
Publicat: 05/05/2019, 14:53

„Da. Au fost civilizați (jandarmii – n.r.). M-au legitimat. N-am înțeles de ce au trebuit să mă ducă la secție, dar bănuiesc că au primit niște telefoane de undeva – «Luați-l pe ăla de acolo că e tot acolo în față». Că altfel nu avea rost să mă ducă să îmi facă procesul verbal, dar până la urmă am fost. S-a înțeles greșit. Am văzut după aceea la știri că a apărut amendă 200 lei. M-am uitat încă o dată pe procesul verbal văd că nu scrie decât «AV», în locul pentru sumă scris doar «AV»”, a afirmat Lucian Mara, duminică, pentru Mediafax.

Acesta a vorbit și despre cum au decurs evenimentele la Hunedoara, unde premierul a făcut o vizită, precizând că a fost întâmplător în zonă. El a spus că știa că șeful Executivului va fi acolo, însă nu cunoștea ora la care ajunge.

„Știam că vine, dar nu știam la ce oră ajunge și unde. Pur și simplu a fost coincidență că am trecut pe acolo l-a momentul respectiv. Nu știam că la ora aceea va veni acolo. Efectiv am trecut cu mașina. Am oprit, cum am găsit loc de parcare și am văzut coloana oficială. Cred că este obișnuită nu este prima dată când i se aduc vorbe dulci. O doamnă probabil s-a infiltrat acolo, pentru că era un anumit gen de populație care era lăsată. Nu cred că m-ar fi lăsat pe mine Jandarmeria să mă apropii să îi pun întrebări. Nu aveam profilul acela de pesedist. Doamna care a întrebat-o nu o cunosc, nu știu cine este”, a explicat Lucian Mara.

Pe de altă parte, tânărul a povestit că alți colegi ai organizației USR Hunedoara se pregătiseră să se adune în acel loc, aceștia fiind prezenți în zonă cu pancarte.

„Colegii de la USR au fost acolo pe pietonală și au fost cu pancartele acelea, dar probabil că nu a mai fost așa de mare ratingul și pentru asta pentru că am apărut eu, dar au fost colegii mai mulți care au fost acolo cu niște pancarte pe care scria «NIMIC», acolo când a ajuns pe pietonala din fața Casei de Cultură. Era mai multă lume și era spațiul mai deschis și a fost așa mai pentru trecători decât pentru oficialități mesajul. Acela a fost organizat. Într-adevăr colegii și-au făcut pancartele, le-au scris cu carioaca la o terasă înainte, la o cafea și au așteptat să vină. Dar asta a fost cu totul altceva. Eu am trecut pe acolo din întâmplare la momentul acela. Adevărul este că eu treceam pe acolo și mă ducea să mă întâlnesc cu grupul. Grupul era la cafenea, pentru că noi știam la ce oră vine la primărie”, a conchis Mara.

Premierul Viorica Dăncilă a efectuat, sâmbătă, o vizită în județul Hunedoara, iar printre obiectivele vizitate s-au numărat Spitalul Municipal din Hunedoara, Castelul Corvinilor, Spitalul Județean de Urgență din Deva, etc.

În timpul vizitei un tânăr i-a strigat prim-ministruolui „Rușine” și „Doamna Dăncilă, cea mai docilă!”, acesta fiind imediat legitimat de jandarmi și dus la mașina forțelor de ordine.

Purtătorul de cuvânt al IJJ Hunedoara, Simona Fodoca, a anunțat ulterior că tânărul a fost amendat, potrivit legii, sancțiunea pentru astfel de acțiuni încadrându-se între 200 și 1.000 lei.

Tot sâmbătă la Hunedoara, Viorica Dăncilă a fost întrebată de către o femeie de ce nu demisionează. Premierul i-a răspuns că este un bun român care „ține cu România” și a făcut apel la femeie să dea dovadă de „solidaritate între femei”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de...
Două anotimpuri în România. Ce vești ciudate au dat meteorologii
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția