Țipete sinistre într-o pădure din Canada: Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare – VIDEO

Țipete sinistre într-o pădure din Canada: Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare - VIDEO
Publicat: 18/11/2019, 20:40

„După primul urlet, am crezut că este un elan, dar m-am răzgândit după ce urletul a continuat să se repete”, a spus Meekis jurnaliștilor de la Vice.

Un locuitor al orașului Sioux Lookout, Meekis este un vânător înrăit și s-a obișnuit cu incidentele ciudate din regiune. Animale precum elani, urși negri și lupi sunt văzute destul de des prin această zonă.

„Am auzit diverse animale sălbatice dar nimic nu se compară cu acest sunet. Bunicul meu m-a învățat să vânez în primii 12 ani din viața mea”, a mai spus bărbatul.

Urletele au venit inițial de la depărtare, dar apoi parcă se apropiau tot mai mult de Meekis. „Puteam să auzim cum se deplasează și părea că este ceva destul de greoi”, a declarat bărbatul pentru CTV News. „Soția mea s-a speriat, l-a luat în brațe pe nepotul nostrum și a început să alerge spre mașină”, a continuat Meekis.

În timp ce se retrăgeau spre autotursim, Meekis și-a scos telefonul mobil și a început să înregistreze urletele.

Imaginile, publicate pe platforma Youtube, au fost vizionate de peste un milion de persoane. Unii internauți au speculat că sunetele ar putea proveni de la un urs grizzly. Chiar dacă specia a fost monitorizată în regiune, un studiu recent arată că numărul specimenelor este mult mai mare decât s-a crezut inițial.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase