Top 10 companii în care ar fi ideal să lucrezi în 2016

Top 10 companii în care ar fi ideal să lucrezi în 2016
Publicat: 09/12/2015, 15:50
Actualizat: 11/10/2016, 21:00

10. Zillow

Rating mediu: 4,3 puncte

Zillow este un site de imobiliare. „Priveliștea este uimitoare, mâncarea, gustările și băuturile gratuite sunt grozave, iar beneficiile – deosebite. Sunt înconjurat de oameni inteligenți și învăț permanent lucruri noi. Birocrația minimală și politicile restrânse ale companiei ne permit să aducem beneficii imediate și să declanșăm un impact uriaș”, spune un cercetător care se ocupă cu bazele de date ale Zillow.

9. Nestlé Purina PetCare

Rating mediu: 4,3

Nestlé Purina PetCare este un producător de mâncare pentru animale. „O companie orientată spre resursa umană. Investiții masive în angajați și oportunități nenumărate. Echilibru perfect între viața profesională și cea personală și o cultură de întreprindere care promovează comunicarea fără limite”, declară un manager de audit al Nestlé Purina PetCare.

8. Google

Rating mediu: 4,3

Compania Google oferă cel mai mare motor de căutare online, dar și facilități de e-mail și software și este implicat în numeroase proiecte care țin de zona tehnologiei, inclusiv în realizarea mașinilor care se conduc singure. „Cu toții lucrează împreună pentru a avea realizări mari și se distrează făcând acest lucru.Avantajele sunt incredibile (mâncare, masaj, sală de fitness, reduceri etc.), dar cea mai bună parte este faptul că ești înconjurat de atâtea talente. Te inspiră cu adevărat”, comentează un web designer pentru interfața interactivă de la Google.

7. Boston Consulting Group

Rating mediu: 4,

Boston Consulting Group este o companie internațională care oferă consultanță în domeniul afacerilor și managementului. „Activitatea este intensă și antrenantă din punct de vedere intelectual. Colegi inteligenți, echipe minunate, o cultură de întreprindere excelentă și clienți pe cinste”, afirmă un manager de proiect al Boston Consulting Group.

6. LinkedIn

Rating mediu: 4,4

LinkedIn, „rețeaua profesioniștilor”, este o platformă social media dedicată căutării de job-uri noi și interacțiunii în scopuri profesionale. „Cultura noastră este cea a transformării, integrității, colaborării, umorului și, desigur, a rezultatelor. Această cultură conduce toate acțiunile noastre și este susținută de valorile primare ale companiei pe care fiecare angajat le cunoaște și le aplică în fiecare zi. Valorile noastre sunt transpuse în mentalitatea utilizatorilor noștri, care sunt întotdeauna pe primul loc” – senior manager LinkedIn.

5. Facebook

Rating mediu: 4,4

Despre cea mai mare și mai cunoscută rețea socială din lume, un specialist în livrarea produselor online spune: „Această cultură este cu adevărat uimitoare și, după părerea mea, chiar mult mai eficientă decât o prezintă mass-media. Beneficiile sunt extraordinare, dar experiența profesională pe care o poți acumula este mult mai importantă. Simt în fiecare zi energia pozitivă pe care mi-o dă munca aici!”.

4. HubSpot

Rating mediu: 4,4

HubSpot este o companie care se ocupă cu vânzări și activități de marketing pentru componente software. „Leadership-ul este extrem de important in evoluția angajaților din toate departamentele, de la înapoierea taxelor achitate pentru cursuri de specializare, până la oferirea oportunităților de a te confrunta cu provocări în afara responsabilităților tale de bază. O cultură transparentă integral pe verticală. Structurile de management ascultă cu adevărat problemele angajaților și fac mici modificări de structură dacă și când este nevoie”, susține un angajat HubSpot.

3. Guidewire

Rating mediu: 4,5

Guidewire este preocupată de realizarea de programe software pentru firmele din industria de asigurări. „Guidewire reușește să atingă acel echilibru între cultura de start-up și cultura de mare corporație. Există vibrația companiei de dimensiuni mici, în cadrul căreia poți să rămâi conectat cu toată lumea și să puneți la cale lucrurile. De asemenea, rămâne spațiu de desfășurare și pentru flexibilitatea proceselor, pentru ca indivizii și echipele să aleagă strategia care li se potrivește cel mai bine, având, în același timp, sprijinul organizației extinse”, declară un angajat Guidewire.

2. Bain & Company

Rating mediu: 4,6

Această firmă este specializată pe oferirea de consultanță în domeniul managementului. Un consultant asociat al Bain & Company spune despre locul său de muncă: „Este o cultură extraordinar de încurajatoare, cu un accent incredibil pe ceea ce înseamnă instruirea angajaților și pe acumularea de noi cunoștințe. Oamenii sunt extrem de inteligenți, ancorați în realitate și cu simțul umorului. Punctul principal de concentrare este asigurarea unui impact pozitiv real pentru clienții noștri”.

1. Airbnb

Rating mediu: 4,6

Airbnb este o companie aeriană fenomen care a reușit să inventeze o nouă piață prin faptul că a adus împreună piața imobiliară a apartamentelor, camerelor sau vilelor de închiriat cu oamenii care călătoresc și își doresc să le închirieze. „Oamenii care lucrează aici sunt unii dintre cei mai buni pe care i-am întâlnit de-a lungul întregii mele cariere profesionale. Cultura de întreprindere este grozavă, fondatorii sunt oameni minunați despre care cred că au cele mai bune intenții, atât pentru companie, cât și angajați și pentru comunitatea noastră. Există multe oportunități de învățare prin lucrul cu diferite echipe și posibilitatea de a schimba rolurile și de a evolua, pe măsură ce departamentele cresc și se formează noi echipe”, declară încântat unul dintre angajații Airbnb.

ŞOC! Bărbatul celebru adorat de întreaga ţară a violat o adolescentă de 16 ani. Mama...
EI au câștigat Asia Express! S-a aflat înainte de finală: „A ieșit o întreagă...”
FOTO. Nepoata lui Petre Roman, apariție controversată în costum de baie!
Alimentul-minune care repară ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Gigi Becali, martor la tentativa de asasinat asupra lui Nuțu Cămătaru! Cine ar fi încercat...
Cercetătorii au dezvoltat medicamentul pentru diabetul de tip 1, care ar putea înlocui clasica injecţie
Trecerea de la cutie manuală la cutie automată. Avantaje și dezavantaje
BANCUL ZILEI – O blondă dotată, pe plajă la nudiști, intră în vorbă cu doi...
Africa de Sud a detectat o nouă variantă de coronavirus. B.1.1.529 are un număr mare...
EI au câștigat Asia Express! S-a aflat înainte de finală: „A ieșit o întreagă...”
Cât de MARE trebuie să fie? Răspunsul care îi LINIȘTEȘTE pe mulți bărbați
ASOCIAȚIA Corinei MARTIN și-a dat SFÂRȘITUL OBȘTESC, îngropată în DATORII!
Au fost prinși cu serialul „Squid Game” în Coreea de Nord. Ce a urmat e...
Carantină obligatorie timp de 14 zile. Măsura ȘOC anunțată de Alexandru Rafila
Veste cumplită pentru toată România. Un ministru din noul Guvern a recunoscut chiar acum
Doliu în lumea modei! S-a stins din viață la doar 41 de ani, după o...
Schimbări majore pe piaţa RCA pentru şoferi. Preţurile de acum vor fi istorie
În urmă cu 15 ani, dădea cu mopul într-un Lidl din Germania, iar acum conduce...