TRAGEDIE. Avocată moartă în condiții suspecte! A lucrat în dosarul incidentelor din 10 august!

TRAGEDIE. Avocată moartă în condiții suspecte! A lucrat în dosarul incidentelor din 10 august!
Avocata Monica Anton a fost găsită moartă de soțul ei Sursa/Facebook/Monica Anton
Publicat: 31/05/2020, 18:00

O cunoscută avocată din Piatra Neamț a fost găsită moartă, duminică, în locuința sa din comuna Alexandru cel Bun. Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă.

Potrivit anchetatorilor, Monica Anton, care avea numai 49 de ani, a fost găsită de soțul ei, în dormitor, căzută cu fața în jos. Acesta a sunat disperat la numărul de urgență 112, însă personalul de pe Ambulanță nu a reușit să o resusciteze, iar medicii au declarat decesul.

Având în vedere că avocata era încă tânără și nici nu era cunoscută ca fiind suferindă de boli cronice grave, a fost anunțată Poliția, care a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Poliția a descis un dosar pentru a elucida cauza morții avocatei

În același timp, cadavrul a fost trasportat la morgă pentru necropsie și pentru efectuarea unui set complex de analize pentru a se stabili exact ce a provocat moartea avocatei. Astfel, pe lângă testele toxicologice, vor fi făcute și teste avansate pentru a se stabili dacă aceasta era bolnavă fără să știe.

În plus, spun anchetatorii, în camera acesteia au fost găsite mai multe flacoane cu somnifere.

Membră PNL, avocata Monica Anton fost, pentru o perioadă, viceprimar al orașului Piatra-Neamț, De altfel, foștii colegi de partid au și postat, duminică, pe  Facebook, un mesaj de condoleanțe.

În același timp, Monica Anton a fost și apărător al colonelului Sebastian Cucoş, fost șef al Jandarmeriei, cercetat penal pentru incidentele violente din 10 iunie.

Acesta este cercetat de procurorii DIICOT pentru complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la participaţie improprie la purtare abuzivă în formă continuată.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Polițieiciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase