Tragedie cumplită pentru o familie din Suceava! Trei copii își sacrifică alocațiile pentru a-și scoate mai repede tatăl din închisoare: „Sunt zile în care rămân fără bani pentru mâncare”

Tragedie cumplită pentru o familie din Suceava! Trei copii își sacrifică alocațiile pentru a-și scoate mai repede tatăl din închisoare: „Sunt zile în care rămân fără bani pentru mâncare”
Tragedie cumplită pentru o familie din Suceava! Trei copii își sacrifică alocațiile pentru a-și scoate mai repede tatăl din închisoare: „Sunt zile în care rămân fără bani pentru mâncare” / Sursă FOTO: Pixabay - caracter ilustrativ
Publicat: 21/12/2020, 13:54

O familia din județul Suceava trece de câteva luni printr-un chin teribil – cei trei copii își strâng alocațiile pentru a-și scoate mai repede tatăl din închisoare, după ce a fost incarcerat în urma unui accident.

Tatăl micuților a fost găsit vinovat de producerea unui accident care s-a soldat cu decesul unei femei mamă a doi copii. Pe lângă condamnarea la închisoare cu executare, acesta trebuie să plătească lunar pensie alimentară lunară pentru cei doi copii care au rămas fără mamă.

Însă chinurile familiei din localitatea Ciprian Porumbescu sunt cumplite – cei trei copii ai familiei, două fete și un băiețel, își strâng banii de alocații pentru a-și scoate tatăl din închisoare, incarcerat fiind la Penitenciarul Botoșani, întrucât neplata pensiei alimentare este pedepsită cu prelungirea pedepsei cu închisoarea.

Drama cumplită pentru trei copii din județul Suceava

În plus, bărbatul a fost condamnat și la plata daunelor morale în valoare de 20.000 de euro.

Cumplitul accident care a zdruncinat din temelii viețile celor două familii a avut loc în 2016, când bărbatul din județul Suceava conducea o căruță, fără semnalizare, provocând astfel un accident în care a fost implicată o mașină Dacia Logan, în care se afla femeia, alături de soțul spaniol și cei doi copii.

Cei patru se întorsese în concediu în România și nimeni nu avea să știe că se va produce tragedia care va lăsa doi copii orfani și alți trei chinuiți de soartă, potrivit Obiectiv de Suceava.

Bărbatul în vârstă de 25 de ani, din localitatea suceveană, a fost condamnat la doi ani și opt luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă și plata sumei de 20.000 de euro către soțul spaniol, reprezentând daune morale. Totodată, trebuie să achite lunar pensia alimentară a celor doi copii ai victimei, până la vârsta de 18 ani, în valoare lunară de 100 de euro pentru fiecare copil.

„Sunt zile în care rămân fără bani pentru mâncare”

„Am plătit din martie până acum dar este foarte greu. Iau alocațiile copiilor și plătesc pensile alimentare ale celor doi copii rămași fără mama. Ştiu că și pentru ei este o tragedie, dar sunt zile în care rămân fără bani pentru mâncare. Am trei copii, două fete și un băiețel. Fetița cea mare, în vârstă de nouă ani, are mai multe probleme de sănătate și este inclusă în grad de handicap, pentru deficiență funcțională accentuată. I-au pensie de însoțitor pentru ea. A doua are probleme cardiace și cu greu fac față cu costul medicamentelor. E din ce în ce mai greu. Ne afundăm în datorii din care simt că nu vom mai putea ieși niciodată. Am pus câte 20, 30 de euro și și contul deschis pentru plata daunelor morale, să vadă că avem bunăvoință să plătim. Nu mai pot. Nu mai știu la ce ușă să bat să cer ajutor. Dacă nu plătim lunar pensia alimentară, pentru cei doi copii, orice restanță se calculează în zile de închisoare pentru soțul meu”, a povestit Florentina Solomon, soția bărbatului, potrivit sursei citate.

Un ajutor de nădejde pentru familie este mama tânărului, dar și aceasta are o pensie mică.

„Tare sunt bătuți de soartă copiii. Speră să iasă băiatul din închisoare și să plece cu nora, undeva în străinătate, să lucreze, să poată plăti tot ce au de plătit. Le țin eu copiii. Dar până atunci mai sunt peste doi ani și nu știu cum se vor descurca”, a susținut aceasta.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Hammer time”: O bombă de fabricație franceză lansată de ucraineni distruge o clădire plină de...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Motivul inedit pentru care Volkswagen modifică logo-ul bine-cunosut - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Intră în vigoare de la 1 APRILIE. Schimbarea care afectează direct extrem de mulți români
Grigore Caramalac, crima organizată, sportul şi propaganda rusească în Republica Moldova (II)
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Tatăl lui Mirel Dragomir, despre crima sângeroasă comisă de fiul său: "Nu pot să-l privesc...
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Test de cultură generală. Care a fost prima țară care a trecut la ora de...