VIDEO | Tragedie în Argeș. Un instructor de fitness a murit într-un accident rutier. Iubita lui a rămas fără o mână

Publicat: 22/02/2022, 09:00
Actualizat: 22/02/2022, 10:38

Un instructor de fitness din Curtea de Argeș a murit azi-noapte într-un teribil accident rutier. La volan era iubita lui. Femeia, maistru militar, a rămas și ea fără o mână. Mașina lor s-a lovit puternic de un gard din beton. Polițiștii cred că șoferița a derapat într-o curbă și nu a mai putut controla autoturismul.

Cei doi erau iubiți și mergeau spre casă. La volan era tânăra în vârstă de 25 de ani. Bărbatul, cu 9 ani mai mare decât ea, era rănit după un accident la ski și nu putea conduce. Într-o curbă la drepta, mașina s-a învârtit de mai multe ori pe asfalt și s-a oprit într-un gard de beton. Primul care a intervenit a fost un pompier. Era liber, dar a auzit bubuitura puternică provocată de accident.

Medicii chemați la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru bărbat. L-au găsit decedat. Se pare că s-a lovit puternic la cap în timpul impactului. Pe șoferiță au dus-o la spital inconștientă și cu mâna dreaptă amputată.

Tânăra rănită grav este maistru militar la o unitate din Curtea de Argeș. Iubitul ei era instructor de fitness și proprietarul unei săli de sport din oraș. Accidentul a avut loc la mica distanță de sală și se bănuiește că încheiase programul de puțin timp. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vor stabili cum s-a întâmplat totul.