• Publicat:
Știri

Tragedie la Arad: Bărbatul care a fost înjunghiat când a încercat să-și apere sora de fostul iubit a murit

Tragedie la Arad: Bărbatul care a fost înjunghiat când a încercat să-și apere sora de fostul iubit a murit
Bărbatul care a încercat să își apere sora când aceasta a fost atacată de fostul iubit a murit, sâmbătă seara, la Spitalul Județean Arad. Tânărul de 22 de ani fusese înjunghiat în zona inimii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean Arad fratele tinerei din localitatea Nădab, județul Arad, care a fost atacată de fostul concubin, a murit, sâmbătă. Tânărul în vârstă de 22 de ani se afla în stare foarte gravă, după ce a fost înjunghiat în zona inimii, în timpul nopții de joi spre vineri, în încercarea de a-și apăra sora.

Tânărul a fost transportat la Spitalul Județean Arad imediat după incident, iar după ce medicii l-au operat, a fost internat în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă.

Un tânăr în vârstă de 32 de ani a înjunghiat, în noaptea de joi spre vineri, două persoane, pe fosta sa concubină și pe fratele acesteia, în localitatea Nădab, din județul Arad, iar în momentul în care a fost găsit de polițiști a încercat să se sinucidă și s-a tăiat cu cuțitul.

Cei trei au fost transportați la Spitalul Județean Arad, fata de 24 de ani având o rană superficială în zona toracelui, iar fratele acesteia o plagă înjunghiată în zona inimii. De asemenea, agresorul a fost internat în Secția de Chirurgie, cu o plagă înjunghiată în abdomen.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, care a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

 

Tags:
Inchide