TRAGEDIE. O femeie a intrat în comă de o lună, după ce a născut! Soțul devastat se chinuie să își crească și ceilalți copii cu probleme grave de sănătăte și riscă să rămână fără loc de muncă

TRAGEDIE. O femeie a intrat în comă de o lună, după ce a născut! Soțul devastat se chinuie să își crească și ceilalți copii cu probleme grave de sănătăte și riscă să rămână fără loc de muncă
Potrivit lui Emilian Popovici, chiar dacă se menține un număr bazal de reproducere, relativ stabil, în timp numărul de cazuri în ATI va crește
Publicat: 24/06/2020, 17:48

O famlie trăiește o adevărată dramă după ce o femeie a intrat în comă la scurt timp după ce a născut iar nimeni nu știe de ce, în timp ce soțul ei riscă să rămână fără loc de muncă deoarece angajatorul nu îl crede care este starea de sănătate a partenerei lui și este nevoit să aibă grijă și de ceilalți copii.

Elena Iliescu, în vârstă de 35 de ani, s-a prezentat la Spitalul Clinic Dr. Panait Sârbu din București (Maternitatea Giulești) pentru a naște al treilea copil al familie, însă în timpul operației de cezariană a pierdut foarte mult sânge iar medicii au fost nevoiți să o resusciteze după ce a intrat în stop cardio-respirator. Ulterior, femeia a intrat în comă, relatează Libertatea.

La două zile după operație, aceasta a fost transferată la Spitalul Universitar de Urgență, la secția de Terapie Intensivă, iar nou-născutul, care este sănătos, a rămas la maternitate.

Tatăl trăiește o adevărată dramă – Nu își poate vedea soția și riscă să își piardă locul de muncă

Adrian Iliescu are grijă de ceilalți doi copii ai familiei, care au probleme de sănătate. Acesta susține că niciun cadru medical nu i-a spus ce s-a întâmplat în timpul unei operații care ar fi trebuit să decurgă normal, mai ales că femeia nu era la prima naștere. De asemenea, nu își poate vizita partenera din cauza riscului de infectare cu noul coronavirus.

„Nu m-au lăsat s-o văd nici la maternitate, nici la Universitar. Sun la numerele lor de pe fix, iar medicii și asistentele cu care vorbesc nu-și dau numele și nu știu să îmi explice de ce s-a întâmplat asta, cine este de vină, când o pot vedea. Mi se spune doar că nu pot intra în spital să o văd”, a povestit Adrian Iliescu.

Grijile îl macină nespus pe Adrian întrucât starea de sănătate a soției nu se îmbunătățește și îi este frică că familia va fi zdruncinată dacă aceasta nu își revine.

„Ne-am pregătit pentru ce e mai rău, dar îmi este frică”

„Îmi este frică! Elena fiind în comă, ne-am pregătit pentru ce e mai rău, dar îmi este frică. Copiii noștri vor rămâne fără mamă. Cum mă descurc eu singur cu trei copii?”, a mai spus Adrian Iliescu.

Managerul maternității, doctorul Marcel Ovidiu Moisa, a confirmat cazul femeii, însă a mărturisit că nu se știe ceea ce s-a întâmplat în timpul operației astfel încât femeia a ajuns în comă.

„Dacă eu aș ști ce s-a întâmplat, nu aș fi aici. Habar nu am ce s-a întâmplat. Ar putea să fie orice credeți dumneavoastră. Da, am vorbit cu medicul care a avut-o în grijă. Dar credeți că medicul care a fost acolo știe? Nu știe! Suntem oameni, nu roboți”, a declarat dr. Moisa.

Se pare că medicii de la Spitalul Universitar nu îi pot elibera lui Adrian Iliescu o dovadă a stării de sănătate a femeii pentru a i-o arăta angajatorului deoarece soția nu a semnat că este de acord ca fișa medicală să îi fie văzută de acesta. Astfel, ambele spitale invocă legea de protecție a datelor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
BREAKING NEWS | A murit celebrul transgender Naomi
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Ordinul de la UE a devenit deja...
Câinii și pisicile vă pot ucide. Alertă pentru proprietarii de animale
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Schimbările climatice ar crește numărul de AVC-uri