Trebuie SĂ CURGĂ SÂNGE pentru țara asta! Un tănăr ÎNJUNGHIE un alt bărbat, LOVEȘTE doi pietoni și intră cu mașina ÎN MULȚIME la Brăila. Mai mulți răniți în STARE GRAVĂ

Redactor:
Andreea Tobias
Trebuie SĂ CURGĂ SÂNGE pentru țara asta! Un tănăr ÎNJUNGHIE un alt bărbat, LOVEȘTE doi pietoni și intră cu mașina ÎN MULȚIME la Brăila. Mai mulți răniți în STARE GRAVĂ
Un tânăr înjunghie un bărbat pentru o mașină. Lovește doi pietoni pe centura Brăilei. Intră într-un grup de oameni în parcare. Vezi imagini de la locul incidentului

Potrivit reprezentanților ISU Brăila, la mall au fost rănite șapte persoane, între care și doi copii, în vârstă de 11 și 13 ani. Individul mai accidentase doi pietoni pe centura de ocolire, după ce înjunghiase un bărbat. Reprezentanții Poliției Brăila au confirmat pentru Mediafax că în total au fost rănite zece persoane.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Brăila, Alina Neacșu, a declarat că victimele sunt în stare stabilă, dar au multiple traumatisme.

Tânărul a fost reținut și testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,37 mg/l. Are permis de conducere din februarie 2018.

Potrivit reprezentanților Poliției Brăila, tânărul de 20 de ani a avut un conflict, în comuna Cazașu, cu un bărbat, în legătură cu un autoturism. Tânărul luase cu ceva timp în urmă mașina să o încerce, iar duminică cei doi urmau să se înțeleagă. În timpul altercației verbale, tânărul a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe bărbat, după care a luat mașina, iar pe centura orașului Brăila a intrat în doi pietoni.

A ajuns până în parcarea unui centru comercial, unde a intrat într-un grup de oameni, rănind alte două persoane.

„Nu se știe încă dacă a consumat ceva înainte de a urca la volan. Polițiști fac cercetări la fața locului. Cert este că bărbatul de 20 de ani a fugit de la locul producerii accidentelor, dar a fost prins de polițiști,” a declarat pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.

Tânărul a fost reținut

Din primele informații reiese că starea victimelor e gravă.

„Se pare că sunt și răniți în stare gravă. Au fost trimise să intervină o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță, o autospecială SMURD și elicopterul SMURD”, a spus Ștefan Stoian, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila.

„Un tânăr de 20 de ani, din Brăila, în urma unui conflict avut cu un bărbat, în legătura cu un autoturism, l-a înjunghiat pe acesta pe raza localității Cazașu. Ulterior acesta s-a deplasat cu autoturismul pe centura municipiului, unde a intrat în niște pietoni, și-a continuat deplasarea în parcarea de la mall, unde a intrat într-un grup de persoane. Acesta a fost reținut,” informează IPJ Brăila.

Lucian Căprariu, aflat la fața locului, a postat pe Facebook imagini de la locul incidentului din parcare, pe care le-a șters ulterior. În imagini se puteau observa conținutul câtorva pungi cu cumpărături risipite pe asfalt și un grup mare de oameni care înconjurase mașina care a produs accidentul.

Într-o altă secvență, postată pe youtube de Obiectiv Vocea Brăilei, se vede imaginea presupusului agresor, ținut la pământ, în timp ce strigă „Trebuie SĂ CURGĂ SÂNGE pentru țara asta!”

foto: Facebook / Lucian Caprariu

Inchide