Trupul Cristinei Țopescu, incinerat joi la Crematoriul Vitan Bârzești din București: Mama jurnalistei, fratele mai mic și Ștefan Bănică Jr., printre cei prezenți – FOTO / VIDEO

Redactor:
Alexandra Mortu
Trupul Cristinei Țopescu este incinerat joi la Crematoriul Vitan Bârzești din București, jurnalista fiind condusă pe ultimul drum de membrii familiei, prieteni, colegi din jurnalism și alte persoane.

Printre cei care au sosit la Crematoriul Vitan Bârzești din București se regăsesc și fratele mai mic al jurnalistei, Basti Țopescu, precum și mama ei, Rodica Țopescu, care a venit la ceremonie însoțită de Andreea Berecleanu, dar și Ștefan Bănică Jr., care a a avut o relație cu vedeta de televiziune.

La ceremonia de incinerare a participat și medicul Monica Pop, apropiată a Cristinei Țopescu.

Detaliile privind incinerarea jurnalistei Cristina Țopescu au fost anunțate de TVR, care, miercuri seară.

Jurnalista Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani, ea fiind găsită duminică seară de polițiști în casa sa din orașul Otopeni.

În prezent, dosarul morții Cristinei Țopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Expertiza medico-legală nu a putut fi făcută, din cauza trupului aflat în stare avansată de putrefacție al Cristinei Țopescu, medicii stabilind că este necesară o verificare toxicologică, după ce în stomacul jurnalistei au fost găsite urme de medicamente, au afirmat, pentru Mediafax, surse din anchetă.

Cristina Țopescu s-a născut la Oradea, în 1960. A fost fiica lui Cristian Țopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1970-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit Facultatea de Limbi Străine din București.

Cunoscută ca prezentatoare de televiziune, în 2013 a devenit membră a PSD, în acel moment a încetat colaborarea cu televiziunea Prima Tv pentru care prezenta „Focus”, principala emisiune de știri a televiziunii.

Din 2013 a fost la Antena 3, însă a anunțat că se retrage de la postul de televiziune în 2017, invocând motive personale.

În 1989, jurnalista a încercat să fugă din România și a fost arestată primind trei luni de închisoare. A fost eliberată din arest pe 19 decembrie 1989.

Inchide