Udrea se face consilier pastoral: „Vreau să înființez un Institut al Fericirii”

Redactor:
Cătălina Mănoiu
Udrea se face consilier pastoral: „Vreau să înființez un Institut al Fericirii”
Elena Udrea a declarat miercuri pentru MEDIAFAX că s-a înscris la un master de Consiliere pastorală și asistență psihosocială, la Universitatea Babes Bolyai, afirmând că vrea să înființeze un Institut al Fericirii, unde să ajute în mod gratuit oamenii să își rezolve problemele cu ajutorul religiei.

„M-am înscris la un master la Facultatea de Teologie, specializarea Consiliere pastorală și asistență psihosocială, la Universitatea Babes Bolyai”, a precizat Udrea pentru MEDIAFAX.

Ea a afirmat că a ales această specializare pentru că vrea să aprofundeze cunoștințele de religie și psihologie necesare pentru a-i ajuta pe oameni.

„(M-a motivat-n.r.) dorința de a aprofunda cunoștințele de religie și psihologie necesare pentru a-i ajuta pe oamenii care au probleme în (demersul-n.r.) de a și le rezolva cu sprijinul religiei și al psihologiei, dar în primul rând cu sprijinul religiei”, a răspuns Elena Udrea, întrebată ce a determinat-o să aleagă acest program de masterat.

Udrea a arătat că vrea să profeseze în domeniu și să înființeze un Institut al Fericirii.

„În mod cert (vreau să profesez în domeniu-n.r.), dar nu neapărat îmi doresc să fac din asta o profesie în sensul de a și câștiga financiar. Îmi doresc să facă această Asociație pe care vreau să o denumesc Institutul Fericirii unde să ajut în mod gratuit oamenii să își rezolve problemele de orice fel, emoționale, de sănătate, psihologice, orice fel de probleme pe care le au, cu ajutorul credinței religioase și al psihologiei”, a mai spus deputatul.

Elena Udrea a decis că nu va mai candida, ci își va ajuta țara dedicându-se acestui proiect religios.

„În acest moment, nu îmi doresc să mai candidez, îmi doresc să fac acest proiect în care cred foarte mult și cred că pot să fac mai mult pentru oameni și pentru țară. Teoria mea este că ne merge atât de rău pentru că oamenii sunt foarte înrăiți și cred că pot face mai mult pentru oameni prin proiectul acesta cu caracter religios”, a conchis ea.

Inchide