Un angajat al Combinatului Mechel din Târgoviște a murit după ce a căzut de pe o pasarelă

Un angajat al Combinatului Mechel din Târgoviște a murit după ce a căzut de pe o pasarelă
Publicat: 03/08/2012, 17:02
Actualizat: 03/08/2012, 17:02

Un angajat de 42 de ani al Combinatului Mechel din Târgoviște a murit, vineri, după ce a căzut de la o înălțime de cinci metri de pe o pasarelă de trecere din cadrul unității, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților IPJ Dâmbovița, la fața locului s-au deplasat polițiștii și lucrătorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Dâmbovița pentru a stabili împrejurările în care a avut loc tragedia, primele date arătând că bărbatul era angajat ca muncitor, la secția Oțelăria Electrică 2.

„Bărbatul a căzut de pe o pasarelă de trecere, iar decesul a survenit din cauza traumatismelor cranio-cerebrale. Căderea a avut loc de la o înălțime de aproximativ cinci metri, iar leziunile la cap au fost grave. La fața locului au fost și medicii Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița care au constatat decesul angajatului combinatului. Acesta avea 42 de ani, era angajat ca muncitor în societatea respectivă și era din Târgoviște”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița, comisarul Lucian Chirică.

La ora transmiterii acestei știri, ancheta este continuată de polițiști și lucrători ai ITM Dâmbovița, care urmează să stabilească împrejurările în care a avut loc accidentul de muncă, iar trupul neînsuflețit al bărbatului a fost preluat de o echipă a Serviciului medico-legal Dâmbovița și transportat la morga din Târgoviște pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor decesului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase