Un avion a fost blocat de polițiști, în Satu Mare, după ce unui pasager i s-au furat banii. Toţi călătorii au fost controlaţi pe rând

Un avion a fost blocat de polițiști, în Satu Mare, după ce unui pasager i s-au furat banii. Toţi călătorii au fost controlaţi pe rând
Percheziția polițiștilor într-un avion care a aterizat pe aeroportul din Satu Mare / Sursă FOTO: Jurnalul de Satu Mare
Publicat: 10/05/2022, 16:56

Oamenii legii i-au împiedicat pe pasageri să părăsească aeronava timp de câteva zeci de minute din cauza unei sume de bani furate dintr-un portofel uitat în toaletă.

Potrivit publicației Jurnalul de Satu Mare, problemele pasagerilor care zburau de la Londra la Satu Mare au început atunci când un bărbat de 50 de ani și-ai uitat portofelul în toaleta aeronavei și nu l-a mai găsit atunci când s-a întors după el.

Se crede că, după bărbat, a intrat în toaletă un alt pasager, un tânăr de 35 de ani, care a decis să își însușească toți banii din portofel. Păgubitul s-a adresat membrilor echipajului, iar aceştia au apelat, la rândul lor, la oamenii legii din Satu Mare.

Percheziţie generală în aeronavă

Polițiștii au ajuns pe aeroport în jurul orei 11 și au decis să îi percheziționeze pe cei aflați la bordul aeronavei. În cele din urmă, această procedură s-a întins până aproape de ora 12.

Percheziția făcută de oamenii legii a dus la identificarea unui posibil făptaș, acesta fiind condus la o secție de poliție pentru mai multe întrebări.

Atunci când asupra bărbatului de 35 de ani au fost găsiți banii pasagerului care și-a uitat portofelul, 950 de lire, el a avut și o explicație, susținând că, în realitate, suma i-ar fi aparținut. Din nefericire pentru el, bărbatul păgubit avea asupra sa o chitanță prin care a dovedit că a retras acei bani dintr-un bancomat cu doar câteva ore mai devreme.