Un bărbat din Botoșani și-a ucis fratele geamăn! După ce l-a omorât cu 30 de lovituri de cuțit, s-a lăudat unui vecin

Un bărbat din Botoșani și-a ucis fratele geamăn! După ce l-a omorât cu 30 de lovituri de cuțit, s-a lăudat unui vecin
Sursă FOTO: Shutterstock - caracter ilustrativ
Publicat: 10/03/2021, 10:11

Un bărbat din Botoșani și-a ucis fratele geamăn prin 30 de lovituri de cuțit! Bărbatul în vârstă de 50 de ani băuse diluant înainte de cumplita faptă iar la câteva ore după și-a chemat un vecin să se laude cu ce făcuse.

Botoșăneanul băuse diluant în cursul zilei de marți, 9 martie, iar la scurt timp după i s-a făcut rău. Un vecin săritor a chemat o ambulanță, însă bărbatul a refuzat să meargă la spital. Câteva ore mai târziu, tragedia avea să lovească! Bărbatul a plecat acasă și și-a omorât fratele geamăn într-un mod extrem de violent. Cele 30 de cuțit i-au fost fatale geamănului.

Un bărbat din Botoșani și-a ucis fratele geamăn într-un mod groaznic!

Ulterior, bărbatul a mers la un vecin pentru a-l chema la el acasă să îi arate ce a făcut, relatează antena3.ro.

„Hai să ți arăt ceva ce n-ai mai văzut niciodată”, i-ar fi spus presupusul criminal vecinului său.

Vecinul nu a mers acasă la el, ci a alertat autorităților. Bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost preluat de autorități și dus la audieri.

Oamenii din sat susțin că cei doi frați nu ar fi fost violenți iar în ultima perioadă munceau cu ziua. Aceștia aveau grijă de mama lor bolnavă și se ocupau de treburile din gospodărie.

„Nu era zi în care să nu îl vezi beat”

„Ăsta care e luat de poliţie e mai mic cu zece minute. Dar el era mai mult cu băutura. Nu era zi în care să nu îl vezi beat. Prin sat nu erau agresivi. Mama lor e bolnavă, acasă. Celălalt mai avea grijă, făcea de mâncare în casă, mulgea vaca. Acum, săraca, unul mort, unul la puşcărie. Ce face băutura”, a declarat una dintre mătușile gemenilor.

Se pare că cearta dintre cei doi frați ar fi pornit de la faptul că ucigașul băuse diluant. Fratele mai mare cu 10 minute insistase ca cel mai mic să meargă totuși la spital pentru a nu i se face rău după. Scena a avut loc la barul din sat. Ulterior, cei doi au mers acasă unde cearta ar fi escaladat.

Vecinul: „Îmi spune «hai să îţi arăt ceva. Ceva special. Ce nu ai mai văzut»”

„A venit la mine şi îmi spune «hai să îţi arăt ceva. Ceva special. Ce nu ai mai văzut». Îmi arăta că are sânge pe mâini. Apoi îmi spune «hai să îţi arăt că l-am omorât pe Dorian» (n.r. – fratele geamăn al agresorului). Doi oameni de pe aici au mers cu el şi le-a arătat. Eu am sunat la şeful de post şi am zis să chem ambulanţa, poate mai are vreo şansă”, a povestit cel care a alertat poliția.

La fața locului au intervenit un echipaj de poliție din zonă și unul SMURD. Cadrele medicale au rămas șocate de ceea ce au găsit. Victima zăcea într-o baltă de sânge și avea 30-40 de plăgi înjunghiate în zona feţei şi gâtului.

„La locul intervenţiei am găsit un bărbat de aproximativ 50 de ani, victimă a unei agresiuni. Prezenta multiple plăgi înjunghiate în regiunea cervicală anterioară şi latero-cervicală dreaptă. Vorbim despre leziuni importante, incompatibile cu viaţa. Din păcate nu am putut decât să declarăm decesul victimei”, a precizat medicul Dănuţ Panaitescu, specialist în medicina de urgenţă în cadrul UPU-SMURD.

Presupusul criminal a fost reținut de polițiști, fără să opună rezistență, și a fost transportat la spital pentru consultări medicale. Ulterior, acesta va fi internat la Secţia de Psihiatrie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase